מתכון 'פיש אנד צ'יפס'

$(function(){setImageBanner('2e5a584e-b5c0-4512-8761-a4f5d7b390e6','/dyncontent/2023/9/10/6877a336-4605-4016-82f1-943260c5b5b3.jpg',14890,'קראנצו 525-110',525,78,false,46707,'Image','');})

מתכון מנצח לאחד מהמנות האהבות על חובבי הדגים
'פיש אנד צ'יפס' באדיבות מותג מאסטר שף

מאסטר שף יחצ

מצרכים ל-4 מנות:

  • 6 תפוחי אדמה קלופים וחתוכים למקלות (או צ׳יפס מוכן לטיגון)
  • 700 גרם פילה קוד חתוך לנתחים
  • 1 כוס תערובת נאגטס מאסטר שף
  • כ-2/3 כוס בירה או סודה
  • 1 כפית אבקת שום
  • 1 כפית פפריקה
  • 1 כפית אורגנו
  • שמן לטיגון עמוק

 

אופן הכנה:

  1. מתחילים מהכנת הבלילה לדגים:
  • שופכים כוס תערובת לציפוי נאגטס לקערה.
    • מתבלים באבקת שום, פפריקה ואורגנו.
    • מוסיפים חצי כוס בירה או סודה.
    • הבלילה צריכה להיות במרקם של תערובת פנקייקס, במידת הצורך מוסיפים בירה/סודה.
  1. סמוך להגשה: מחממים שמן לטיגון עמוק.
  2. טובלים את נתחי הדג בבלילה, מעבירים לשמן החם ומטגנים 8-5 דקות או עד להזהבה.
  3. במקביל מטגנים גם את הצ׳יפס עד להזהבה מלאה ומוציאים למסננת.
  4. מגישים את נתחי הדג והצ׳יפס עם ממרח לפי הטעם ממגוון ממרחי מאסטר שף.

 

 

להגשה:

  • ממרח לפי הטעם ממגוון ממרחי מאסטר שף –
    מיונז הולנדי, מיוקטש, מיונז כמהין, רוטב ברביקיו, רוטב צ'ילי מתוק, חרדל...

$(function(){ScheduleRotate([[function() {setImageBanner('be0010dc-71fa-49be-9510-6935a2055212','/dyncontent/2023/9/10/6877a336-4605-4016-82f1-943260c5b5b3.jpg',14890,'קראנצו 525-110',525,78,true,46709,'Image','');},15],[function() {setImageBanner('be0010dc-71fa-49be-9510-6935a2055212','/dyncontent/2024/5/16/6aa6d421-773d-4351-935f-ed48fb5a323f.jpg',17419,'מכללת 525-80',525,78,true,46709,'Image','');},15]]);}) אשקלונים - המקומון היומי של אשקלון באינטרנט
 
 
x
pikud horef
פיקוד העורף התרעה במרחב אשדוד 271, אשדוד 271, אשדוד 271
פיקוד העורף מזכיר: יש לחכות 10 דקות במרחב המוגן לפני שיוצאים החוצה