$(function(){setImageBanner('9685bbfe-5926-4bc1-94fe-144367b954cd','/dyncontent/2023/9/10/6877a336-4605-4016-82f1-943260c5b5b3.jpg',14890,'קראנצו 525-110',525,78,false,46615,'Image','');})

טאג'ין מתוק

קדירה ארומאטית של שוקי עוף עסיסיים בשילוב פירות מיובשים בניחוח ברנדי ודבש פריחת הבצל.
 
המצרכים :
 200 גרם מיקס פירות יבשים: תאנים, משמשים, שזיפים מגולענים, צימוקים, אגוזי מלך, פיסטוקים.
  50 גרם סוכר. 
חצי כפית ג'ינג'ר קצוץ.
 1 מקל קינמון.
 3 כפות דבש פריחת בצל.
 3 כפות ברנדי.
 2 בצלים קצוצים מטוגנים.
 4 שוקי עוף טריים.
 1 כף שמן זית.

אופן ההכנה :
משרים את הפירות היבשים במים פושרים כחצי שעה ומסננים. מחממים מחבת על להבה נמוכה, מוסיפים את השמן ומטגנים את שוקי העוף  כ-3 דקות לסגירת נקבוביות הבשר. מוסיפים את הסוכר עד לקבלת קרמל זהוב. מוסיפים את הג'ינג'ר והבצל ומטגנים דקה נוספת לפתיחת הטעמים. מוסיפים את יתר המרכיבים ומבשלים יחד כ-10 דקות לחיבור החומרים. מעבירים לטאג'ין להמשך אפייה בתנור שחומם מראש ל-180 מעלות ואופים יחד כ-35 דקות. מגישים בטאג'ין חם, מקשטים במקל קינמון וענף טימין.

$(function(){setImageBanner('b677d70b-9d8e-4e8c-8cb7-ec9869b730ec','/dyncontent/2025/9/18/633989aa-3cee-4a73-9318-2b15b4fa2ebe.jpg',16338,'צמפיון 510-80',510,80,false,46616,'Image','');})


$(function(){setImageBanner('622d2944-a276-4018-a5c6-7db0b2d4c043','/dyncontent/2023/9/10/6877a336-4605-4016-82f1-943260c5b5b3.jpg',14890,'קראנצו 525-110',525,78,false,46617,'Image','');}) אשקלונים - המקומון היומי של אשקלון באינטרנט
 
$(function(){setImageBanner('5139ffa0-0afc-40fe-b37c-b9e9e094280d','/dyncontent/2025/9/18/633989aa-3cee-4a73-9318-2b15b4fa2ebe.jpg',16338,'צמפיון 510-80',525,78,false,46618,'Image','');})
$(function(){setImageBanner('f3246b84-53ca-4e61-8f72-4b43eb18536d','/dyncontent/2025/9/18/633989aa-3cee-4a73-9318-2b15b4fa2ebe.jpg',16338,'צמפיון 510-80',525,78,false,46619,'Image','');})
 
pikud horef
פיקוד העורף התרעה במרחב אשדוד 271, אשדוד 271, אשדוד 271
פיקוד העורף מזכיר: יש לחכות 10 דקות במרחב המוגן לפני שיוצאים החוצה