$(function(){setImageBanner('d2f2d671-defb-4806-abe9-a07b61384a39','/dyncontent/2023/9/10/6877a336-4605-4016-82f1-943260c5b5b3.jpg',14890,'קראנצו 525-110',525,78,false,46615,'Image','');})

טאג'ין מתוק

קדירה ארומאטית של שוקי עוף עסיסיים בשילוב פירות מיובשים בניחוח ברנדי ודבש פריחת הבצל.
 
המצרכים :
 200 גרם מיקס פירות יבשים: תאנים, משמשים, שזיפים מגולענים, צימוקים, אגוזי מלך, פיסטוקים.
  50 גרם סוכר. 
חצי כפית ג'ינג'ר קצוץ.
 1 מקל קינמון.
 3 כפות דבש פריחת בצל.
 3 כפות ברנדי.
 2 בצלים קצוצים מטוגנים.
 4 שוקי עוף טריים.
 1 כף שמן זית.

אופן ההכנה :
משרים את הפירות היבשים במים פושרים כחצי שעה ומסננים. מחממים מחבת על להבה נמוכה, מוסיפים את השמן ומטגנים את שוקי העוף  כ-3 דקות לסגירת נקבוביות הבשר. מוסיפים את הסוכר עד לקבלת קרמל זהוב. מוסיפים את הג'ינג'ר והבצל ומטגנים דקה נוספת לפתיחת הטעמים. מוסיפים את יתר המרכיבים ומבשלים יחד כ-10 דקות לחיבור החומרים. מעבירים לטאג'ין להמשך אפייה בתנור שחומם מראש ל-180 מעלות ואופים יחד כ-35 דקות. מגישים בטאג'ין חם, מקשטים במקל קינמון וענף טימין.

$(function(){setImageBanner('c8009f4c-78df-481e-9aaf-736c6fec2cce','/dyncontent/2025/9/18/633989aa-3cee-4a73-9318-2b15b4fa2ebe.jpg',16338,'צמפיון 510-80',510,80,false,46616,'Image','');})


$(function(){setImageBanner('afb494d9-1567-43e2-be28-01cbf51f39c5','/dyncontent/2023/9/10/6877a336-4605-4016-82f1-943260c5b5b3.jpg',14890,'קראנצו 525-110',525,78,false,46617,'Image','');}) אשקלונים - המקומון היומי של אשקלון באינטרנט
 
$(function(){setImageBanner('a80dca0c-6e44-4d48-8d75-25ea29b8b3a8','/dyncontent/2025/9/18/633989aa-3cee-4a73-9318-2b15b4fa2ebe.jpg',16338,'צמפיון 510-80',525,78,false,46618,'Image','');})
$(function(){setImageBanner('1d2badf5-6968-40db-9a17-c759c5a32514','/dyncontent/2025/9/18/633989aa-3cee-4a73-9318-2b15b4fa2ebe.jpg',16338,'צמפיון 510-80',525,78,false,46619,'Image','');})
 
pikud horef
פיקוד העורף התרעה במרחב אשדוד 271, אשדוד 271, אשדוד 271
פיקוד העורף מזכיר: יש לחכות 10 דקות במרחב המוגן לפני שיוצאים החוצה