אספרגוס סו-ויד עם אגוזי מלך וחמאת אגוזים

$(function(){ScheduleRotate([[function() {setImageBanner('cb38e8da-1048-4bfd-aa34-6299a95a315f','/dyncontent/2024/5/21/fa3ec48f-d0e2-42be-b1c9-d3964e1c0d0c.jpg',17926,'525-110',525,78,true,46707,'Image','');},15],[function() {setImageBanner('cb38e8da-1048-4bfd-aa34-6299a95a315f','/dyncontent/2023/9/10/6877a336-4605-4016-82f1-943260c5b5b3.jpg',14890,'קראנצו 525-110',525,78,true,46707,'Image','');},15]]);})

צילום סטודיו TEKA

רכיבים:

- 125 גרם חמאה טבעונית

- 300 גרם אספרגוס ירוק

- אגוזי מלך

-  מלח

- פלפל

- גבינת פרמז'ן טבעונית

 

הוראות הכנה:

 

חותכים את החמאה הטבעונית לקוביות ומחממים אותה בסיר על אש נמוכה, עד שהיא נמסה והופכת לחומה.

 

שוטפים את האספרגוס היטב. לאחר מכן, מקלפים בעדינות את השכבה החיצונית של האספרגוס ומניחים בשקית וואקום ובה כמה כפות מהחמאה החומה.

 

מוציאים את האוויר משקית הוואקום ואופים בתנור האידוי על גבי הרשת, ב-100 מעלות צלזיוס למשך 10 דקות.

 

מוציאים את האספרגוס מהשקית ומניחים בצלחת. על גבי קרש חיתוך, קוצצים את אגוזי המלך ומפזרים מעל האספרגוס יחד עם גבינת הפרמז'ן הטבעונית ומעט מלח ופלפל.


$(function(){ScheduleRotate([[function() {setImageBanner('ead1cedb-506c-4057-bcd7-d549b470f2d1','/dyncontent/2024/5/21/fa3ec48f-d0e2-42be-b1c9-d3964e1c0d0c.jpg',17926,'525-110',525,78,true,46709,'Image','');},15],[function() {setImageBanner('ead1cedb-506c-4057-bcd7-d549b470f2d1','/dyncontent/2023/9/10/6877a336-4605-4016-82f1-943260c5b5b3.jpg',14890,'קראנצו 525-110',525,78,true,46709,'Image','');},15],[function() {setImageBanner('ead1cedb-506c-4057-bcd7-d549b470f2d1','/dyncontent/2024/5/16/6aa6d421-773d-4351-935f-ed48fb5a323f.jpg',17419,'מכללת 525-80',525,78,true,46709,'Image','');},15]]);}) אשקלונים - המקומון היומי של אשקלון באינטרנט
 
 
x
pikud horef
פיקוד העורף התרעה במרחב אשדוד 271, אשדוד 271, אשדוד 271
פיקוד העורף מזכיר: יש לחכות 10 דקות במרחב המוגן לפני שיוצאים החוצה