בודהה בול -מנה קלה להכנה

$(function(){setImageBanner('adc57768-67e6-49da-b734-ad48b1c629c0','/dyncontent/2023/9/10/6877a336-4605-4016-82f1-943260c5b5b3.jpg',14890,'קראנצו 525-110',525,78,false,46707,'Image','');})

הטמפרטורות עולות ואיתן הרצון לארוחות קלות, טעימות ומזינות, כמעט ללא בישול ובלי מאמץ. לרגל הקיץ מגישה "חקלאי גרנות", מגדלת האבוקדו הגדולה בישראל ומשווקת הפירות והירקות לרשתות המזון, מתכון למנה קלילה וטעימה, המורכבת מאבוקדו טרי, דג לברק ושפע ירקות: בודהה בול. המנה קלה להכנה, מזינה ומתאימה כארוחה עיקרית או כארוחת ביניים בתפריט יומי מאוזן

בודהה בול של חקלאי גרנות צילום הדס ניצן - למערכת נט

מצרכים (לכ- 1-2 מנות):

1/2 אבוקדו של "חקלאי גרנות" קלוף ופרוס

1 פילה דג לברק

100 גרם אטריות שעועית מושרות במים רותחים

2 כפות תירס גרעינים

2 צנוניות פרוסות דק

1 גזר פרוס דק בעזרת קולפן

1/8 כרוב סגול פרוס דק

חופן אדממה קלוף ומבושל

1 כף שמן זית

לרוטב:

1 ס"מ ג'ינג'ר טרי

4 כפות סויה

2 כפות סוכר חום

2 כפות רוטב צ'ילי

3 כפות שמן זית

1/2 כפית שמן שומשום

1 שן שום כתושה

 

אופן ההכנה:

  1. למחבת חמה עם שמן זית מכניסים את פילה הדג עם העור כלפי מטה ומתבלים במלח ופלפל. מכסים וממשיכים לטגן עד שהדג מוכן.
  2. מפוררים את הדג לחתיכות גדולות.
  3. בקערה מערבבים ג'ינג'ר טרי מגורד דק יחד עם 4 כפות סויה, 2 כפות סוכר חום, 2 כפות רוטב צ'ילי, 3 כפות שמן זית ו-1/2 כפית שמן שומשום ושן שום כתושה.
  4. מסדרים בקערה את כל המרכיבים זה לצד זה, מוזגים מעל את הרוטב ומגישים.

$(function(){ScheduleRotate([[function() {setImageBanner('a508703f-8238-45d2-967a-a0dacf74f83f','/dyncontent/2024/6/10/8a1346f3-1a6b-4846-8332-d34023e8067b.jpg',17419,'מכללת 525-80',525,78,true,46709,'Image','');},15],[function() {setImageBanner('a508703f-8238-45d2-967a-a0dacf74f83f','/dyncontent/2023/9/10/6877a336-4605-4016-82f1-943260c5b5b3.jpg',14890,'קראנצו 525-110',525,78,true,46709,'Image','');},15]]);}) אשקלונים - המקומון היומי של אשקלון באינטרנט
 
 
x
pikud horef
פיקוד העורף התרעה במרחב אשדוד 271, אשדוד 271, אשדוד 271
פיקוד העורף מזכיר: יש לחכות 10 דקות במרחב המוגן לפני שיוצאים החוצה