בטטות אפויות במילוי תפוח עץ וחומוס עם ראס אל חנות

$(function(){ScheduleRotate([[function() {setImageBanner('6e876667-0f4d-4f64-ab16-0592affd2d7c','/dyncontent/2024/5/21/fa3ec48f-d0e2-42be-b1c9-d3964e1c0d0c.jpg',17926,'525-110',525,78,true,46707,'Image','');},15],[function() {setImageBanner('6e876667-0f4d-4f64-ab16-0592affd2d7c','/dyncontent/2023/9/10/6877a336-4605-4016-82f1-943260c5b5b3.jpg',14890,'קראנצו 525-110',525,78,true,46707,'Image','');},15]]);})

המתכון באדיבות מחלקת התזונה של מותג מוצרי החשמל Teka.

teka סטודיו

רכיבים

לבטטות:

2 בטטות גדולות

1 בצל קטן קצוץ

1 תפוח עץ קטן, קצוץ

2 שיני שום טחונות

400 גר' גרגירי חומוס רכים (מקופסת שימורים או לאחר הרתחה)

2 כפיות ראס אל חנות

2 כפית דבש

חופן כוסברה, קצוצה דק

מלח

פלפל שחור טחון

 

לרוטב:

1 יוגורט יווני

1 כפית פפריקה מעושנת

מלח

 

הוראות הכנה:

שוטפים את הבטטות ולחצות לאורכן. להכניס לתנור לכ-30-40 דקות בחום של 200 מעלות עד לריכוך.

מטגנים קלות את הבצל והתפוח בשמן במשך 3 דקות, מוסיפים את השום וממשיכים לטגן במשך 4 דקות נוספות.

מוסיפים את גרגירי החומוס, מתבלים בראס אל חנות, מלח ופלפל, מטגנים  5 דקות נוספות, מוסיפים דבש, מקפיצים מעט ומסירים מהאש, מפזרים מעל כוסברה ומניחים בצד.

גורפים בתוך הבטטות וממלאים בתערובת החומוס, מגישים לצד שאר הכוסברה והיוגורט.

 


$(function(){ScheduleRotate([[function() {setImageBanner('4edc7b67-4ef8-40d3-a507-522c4477a3c8','/dyncontent/2024/7/15/0b17c220-8774-4465-8024-5195269f603c.jpg',17419,'מכללת 525-80',525,78,true,46709,'Image','');},15],[function() {setImageBanner('4edc7b67-4ef8-40d3-a507-522c4477a3c8','/dyncontent/2024/5/21/fa3ec48f-d0e2-42be-b1c9-d3964e1c0d0c.jpg',17926,'525-110',525,78,true,46709,'Image','');},15],[function() {setImageBanner('4edc7b67-4ef8-40d3-a507-522c4477a3c8','/dyncontent/2023/9/10/6877a336-4605-4016-82f1-943260c5b5b3.jpg',14890,'קראנצו 525-110',525,78,true,46709,'Image','');},15]]);}) אשקלונים - המקומון היומי של אשקלון באינטרנט
 
 
x
pikud horef
פיקוד העורף התרעה במרחב אשדוד 271, אשדוד 271, אשדוד 271
פיקוד העורף מזכיר: יש לחכות 10 דקות במרחב המוגן לפני שיוצאים החוצה