בייבי פנקייק מוצרלה

$(function(){ScheduleRotate([[function() {setImageBanner('b3baa5d1-e4b4-4857-81a0-8b66f117130b','/dyncontent/2022/7/12/e258ab5d-2846-4ec8-b263-51dad8906bfc.jpg',14136,'מכללה 525-80',525,78,true,46707,'Image','');},15],[function() {setImageBanner('b3baa5d1-e4b4-4857-81a0-8b66f117130b','/dyncontent/2022/7/6/7368733b-c4ca-4e63-9946-144e580383dd.jpg',14890,'קראנצו 525-110',525,78,true,46707,'Image','');},15],[function() {setImageBanner('b3baa5d1-e4b4-4857-81a0-8b66f117130b','/dyncontent/2022/7/14/bcd11775-e4c8-47ff-82b0-0e5ef29ae483.jpg',14666,'פרנקו 525-85',525,78,true,46707,'Image','');},15]]);})

בייבי פנקייק הולנדי ומוצרלה לעיקרית מתכון באדיבות מחלקת התזונה של מותג מוצרי החשמל Teka

סטודיו TEKA

רכיבים:

120 מ"ל חלב

60 גרם קמח

2 ביצים

1/2 כפית מלח

2-3 גבעולי רוזמרין טריים

אורגנו

1 כף חמאה

מוצרלה טרייה

1 עגבנייה

 

הכנה:

חממו תנור ל- º200.

מזגו את רכיבי הפנקייק למעבד מזון: קמח, חלב, ביצים, רוזמרין קצוץ ומלח. ערבלו עד לקבלת בלילה חלקה והניחו בצד למשך 30 דקות.

בינתיים הכניסו לתנור תבנית. לאחר 30 דקות מוציאים את התבנית מהתנור ומשמנים בחמאה לפני ששופכים לתוכה את הבלילה.

אופים עד שהפנקייק זהוב ותפוח.

6. מסננים מוצרלה, מייבשים במגבת נייר ומניחים אותה על פנקייק עם עגבנייה חתוכה. מוסיפים אורגנו, רוזמרין טרי ומגישים מיד.

 

אשקלונים - המקומון היומי של אשקלון באינטרנט


$(function(){ScheduleRotate([[function() {setImageBanner('0bf8cb12-1a7f-4a9a-8321-6948f65c19a0','/dyncontent/2022/7/12/e258ab5d-2846-4ec8-b263-51dad8906bfc.jpg',14136,'מכללה 525-80',525,78,true,46709,'Image','');},15],[function() {setImageBanner('0bf8cb12-1a7f-4a9a-8321-6948f65c19a0','/dyncontent/2022/7/6/7368733b-c4ca-4e63-9946-144e580383dd.jpg',14890,'קראנצו 525-110',525,78,true,46709,'Image','');},15]]);}) אשקלונים - המקומון היומי של אשקלון באינטרנט
 
 
x
pikud horef
פיקוד העורף התרעה במרחב אשדוד 271, אשדוד 271, אשדוד 271
פיקוד העורף מזכיר: יש לחכות 10 דקות במרחב המוגן לפני שיוצאים החוצה