$(function(){setImageBanner('28c2b627-eef4-40f1-9c8b-e2124f3353c3','/dyncontent/2023/9/10/6877a336-4605-4016-82f1-943260c5b5b3.jpg',14890,'קראנצו 525-110',525,78,false,46707,'Image','');})

בימים לא פשוטים אלה, לילדים ולהורים, הנאלצים להישאר בבית ולנסות לשמור על שגרת חיים, בן אנד ג'ריס מציע פעילות משותפות במטבח שיעזור להפיג את השעמום, החששות, והמתח, ולנסות להרגע מרגעים קטנים של שפיות. בן אנד ג'ריס מציע מתכון להכנת בקלאוות גלידה:

באדיבות בו אנד ג'ריס

רכיבים להכנת בקלאווה מגלידה: (לתבנית בקוטר 24*22)

 

1 בצק עלים מופשר

500 גרם בוטנים קלופים וטחונים

סירופ מייפל טבעי

1/2 כף קינמון

1/3 כוס סוכר חום

40 גרם חמאה מומסת +כף חמאה להברשה

1 פיינט גלידת פיינט באטר קאפ של בן אנד גריס או 400 גרם מכל גלידה שנמצאת במקפיא

 

הוראות הכנה:

 

  1. חורצים שני עיגולים בקוטר התבנית

 

  1. מניחים עיגול בצק אחד בתוך התבנית מרופדת נייר אפייה

 

  1. בקערה מערבבים את הבוטנים עם הקינמון הסוכר והחמאה

 

  1. מניחים את התערובת הבוטנים על הבצק ומכסים אותה בשכבות הבצק הנוספת.

 

  1. חורצים בעדינות על שכבת הבצק העליונה משולשים, ומברישים אותה במעט חמאה

 

  1. אופים בתנור שחומם מראש ל170מעלות, 35דקות עד הזהבה. מיד בסיום האפייה יוצקים בנדיבות מייפל על המאפה. מצננים מעט וחוצים למשולשים

 

  1. מפרידים את החלק העליון והתחתון של משלוש הבקלאווה. על החלק התחתון מניחיים גלידה ועליה מניחים את החלק העליון של הבקלאווה.

 

  1. ניתן לקשט את הבצק עם בוטנים גרוסים מעל או כל תוספת אחרת לבחירתכם

 

שיהיה יום טעים ושקט


$(function(){ScheduleRotate([[function() {setImageBanner('dd8e639a-13f4-469d-9f1f-62bda43e3d3c','/dyncontent/2023/9/10/6877a336-4605-4016-82f1-943260c5b5b3.jpg',14890,'קראנצו 525-110',525,78,true,46709,'Image','');},15],[function() {setImageBanner('dd8e639a-13f4-469d-9f1f-62bda43e3d3c','/dyncontent/2024/5/16/6aa6d421-773d-4351-935f-ed48fb5a323f.jpg',17419,'מכללת 525-80',525,78,true,46709,'Image','');},15]]);}) אשקלונים - המקומון היומי של אשקלון באינטרנט
 
 
x
pikud horef
פיקוד העורף התרעה במרחב אשדוד 271, אשדוד 271, אשדוד 271
פיקוד העורף מזכיר: יש לחכות 10 דקות במרחב המוגן לפני שיוצאים החוצה