$(function(){setImageBanner('176c120c-a7d9-4956-b9c8-43ac06b8c07f','/dyncontent/2023/9/10/6877a336-4605-4016-82f1-943260c5b5b3.jpg',14890,'קראנצו 525-110',525,78,false,46707,'Image','');})
המומחים שלBeko , מותג מכשירי החשמל הבינלאומי, מציעים מתכונים למנות טעימות, כשרות לפסח (לאוכלי קטניות) ומזינות.
מצרכים: - 500 גרם אפונה ותרד קפואים\טריים
- 4\1 אבוקדו
- 140 גרם קורנפלור
- 2 ביצים
- שמן זית
- מים לפי הצורך
אופן ההכנה:
$(function(){setImageBanner('56a86b4f-8aee-486a-94f1-5a270795392e','/dyncontent/2025/8/31/0d22c21d-ffc5-4d4b-898e-7bdf45045b96.jpg',16338,'צמפיון 510-80',510,80,false,46708,'Image','');})- בשלו בסיר עם מים רותחים את האפונה והתרד למשך דקה אחת.
- ערבלו במעבד מזון את האבוקדו, הקורנפלור, הביצים, שמן הזית ואת הירקות המבושלים. הוסיפו מים במידת הצורך על מנת ליצור בלילה במרקם קרמי.
- צקו כמות קטנה מהבלילה למחבת עם שמן זית וטגנו בשני הצדדים (בדיוק כמו שמכינים פנקייקים רגילים).
$(function(){ScheduleRotate([[function() {setImageBanner('2c089438-118f-4811-b053-81ecd5417831','/dyncontent/2023/9/10/6877a336-4605-4016-82f1-943260c5b5b3.jpg',14890,'קראנצו 525-110',525,78,true,46709,'Image','');},15],[function() {setImageBanner('2c089438-118f-4811-b053-81ecd5417831','/dyncontent/2025/9/8/78309ae1-d92c-4133-817c-1dfc11a46671.jpg',17419,'מכללת 525-80',525,78,true,46709,'Image','');},15]]);})
אשקלונים - המקומון היומי של אשקלון באינטרנט
$(function(){setImageBanner('12c0402b-8e52-4a08-9a43-ac3b97b90705','/dyncontent/2025/8/31/0d22c21d-ffc5-4d4b-898e-7bdf45045b96.jpg',16338,'צמפיון 510-80',525,78,false,46710,'Image','');})
|
|
|
|