כנפי עוף ברוטב קוריאני חריף
$(function(){ScheduleRotate([[function() {setImageBanner('673cc3af-e5e9-4ef0-b5c6-9b8e6d37265c','/dyncontent/2023/9/10/6877a336-4605-4016-82f1-943260c5b5b3.jpg',14890,'קראנצו 525-110',525,78,true,46707,'Image','');},15],[function() {setImageBanner('673cc3af-e5e9-4ef0-b5c6-9b8e6d37265c','/dyncontent/2023/10/23/8b7b8c22-4b3a-4ee2-a89f-d5775ce9f5d8.jpg',14136,'מכללה 525-80',525,78,true,46707,'Image','');},15]]);})
המתכון באדיבות מחלקת התזונה של מותג מוצרי החשמל Teka.
כנפי עוף ברוטב קוריאני חריף רכיבים עבור כנפי העוף:
$(function(){setImageBanner('f8595e3e-ac15-4170-b742-2f92b7aa398f','/dyncontent/2023/9/20/3994434a-2f4d-484d-a4c2-71ed8a5d0981.jpg',16338,'מוצצים 510-80',510,80,false,46708,'Image','');})- 600 גרם כנפי עוף - 1 כף שמן זית - מלח - פלפל - קמח - 2 כפות פפריקה לרוטב הקוריאני החריף: - 10 כפות רוטב סויה - 6 כפות סוכר חום - 4 כפות חומץ אורז - 2 כפות רוטב סרירצ'ה - 2 כפות שמן שומשום - 3 שיני שום - 2 כפות מים קרים - 1 כף עמילן תירס לקישוט: - בצל ירוק - שומשום לבן הוראות הכנה: מייבשים את כנפי העוף במגבת נייר ומברישים אותם בשמן זית. מוסיפים מלח ופלפל ומצפים בקמח מעורבב בפפריקה. מסירים את עודפי הקמח וצולים במנגל על אש נמוכה במשך 10-15 דקות מכל צד או עד שהציפוי חום ופריך. בינתיים מערבבים בסיר את מרכיבי הרוטב הקוריאני עד לרתיחה. טובלים את כנפי העוף ברוטב, ומקשטים בבצל ירוק קצוץ ובשומשום לפי הטעם.
$(function(){ScheduleRotate([[function() {setImageBanner('8645f140-a9ce-48d0-80b5-dd6dfcab8f32','/dyncontent/2023/10/23/8b7b8c22-4b3a-4ee2-a89f-d5775ce9f5d8.jpg',14136,'מכללה 525-80',525,78,true,46709,'Image','');},15],[function() {setImageBanner('8645f140-a9ce-48d0-80b5-dd6dfcab8f32','/dyncontent/2023/9/10/6877a336-4605-4016-82f1-943260c5b5b3.jpg',14890,'קראנצו 525-110',525,78,true,46709,'Image','');},15]]);})
אשקלונים - המקומון היומי של אשקלון באינטרנט
$(function(){setImageBanner('d71f5635-f41a-475d-bccb-17910be7abfb','/dyncontent/2023/9/20/3994434a-2f4d-484d-a4c2-71ed8a5d0981.jpg',16338,'מוצצים 510-80',525,78,false,46710,'Image','');})
|
|
|
|