$(function(){setImageBanner('1dede8f9-0973-4bba-b9be-81fb1ea9bac9','/dyncontent/2023/9/10/6877a336-4605-4016-82f1-943260c5b5b3.jpg',14890,'קראנצו 525-110',525,78,false,46707,'Image','');})

לביבות הן מאכל שמזוהה עם חג החנוכה, איך נוכל ברוח החג, להכין לביבות שיהיו גם בריאות, גם טעימות וגם מפתיעות? חברת הרבלייף מציעה את הגרסה המשופרת והבריאה להכנת לביבות בריאות מועשרות בחלבון! מתוך ספר מתכוני הבריאות של הרבלייף: "מבשלים דרך חיים", הכולל כ-80 מתכונים מגוונים על טהרת הבריאות עם פירוט ערכים תזונתיים.

לביבות גבינה ואגס

15 לביבות

 

רכיבים

300 גרם גבינה לבנה 3% שומן

2 ביצים

1 כפית תמצית וניל

1 כף מדידה פורמולה 1 בטעם וניל עוגיות

1 כף מדידה פורמולה 1 בטעם מלון

1 כף מדידה פורמולה 1 בטעם וניל כשר למהדרין

2 כפות מדידה אבקת חלבון

קורט קינמון

1 אגס, מקולף, ללא הליבה, חתוך לקוביות קטנות

 צילום אלעד ברנגה

אופן הכנה

  1. מחממים תנור ל-180 מעלות ומרפדים תבנית בנייר אפיה.
  2. מניחים את הגבינה הלבנה, הביצים ותמצית הוניל בקערה ומערבבים היטב.
  3. מוסיפים את אבקות הפורמולה 1, אבקת החלבון והקינמון ומערבבים עד שמתקבל בצק אחיד. מקפלים פנימה את קוביות האגס.
  4. מניחים כפות גדושות בתבנית האפיה ושומרים מרחק היקפי של 3 ס״מ בין הלביבות.
  5. אופים 15-20 דקות, עד להזהבה.

 

טיפ

אפשר להכין מהבלילה לביבות במחבת או פנקייקס.

צפו: 


$(function(){ScheduleRotate([[function() {setImageBanner('f5154771-425d-48eb-b9dd-e2b06532f858','/dyncontent/2024/9/24/1e856a96-8186-4b73-a322-84c3bcb30084.jpg',17419,'מכללת 525-80',525,78,true,46709,'Image','');},15],[function() {setImageBanner('f5154771-425d-48eb-b9dd-e2b06532f858','/dyncontent/2023/9/10/6877a336-4605-4016-82f1-943260c5b5b3.jpg',14890,'קראנצו 525-110',525,78,true,46709,'Image','');},15]]);}) אשקלונים - המקומון היומי של אשקלון באינטרנט
 
 
x
pikud horef
פיקוד העורף התרעה במרחב אשדוד 271, אשדוד 271, אשדוד 271
פיקוד העורף מזכיר: יש לחכות 10 דקות במרחב המוגן לפני שיוצאים החוצה