לביבות ריבועיות אפויות לחנוכה
$(function(){ScheduleRotate([[function() {setImageBanner('52996f0e-6fe3-43f7-bf17-d7256bcd2989','/dyncontent/2024/5/21/fa3ec48f-d0e2-42be-b1c9-d3964e1c0d0c.jpg',17926,'525-110',525,78,true,46707,'Image','');},15],[function() {setImageBanner('52996f0e-6fe3-43f7-bf17-d7256bcd2989','/dyncontent/2023/9/10/6877a336-4605-4016-82f1-943260c5b5b3.jpg',14890,'קראנצו 525-110',525,78,true,46707,'Image','');},15]]);})
חנוכה בפתח ולצד הסופגניות הגיע גם זמנן של הלביבות סניף ניצת הדובדבן במרכז Mall7 בבאר שבע מציע מתכון בריא ופשוט להכנה - ללביבות ריבועיות אפויות השוס שלהן הוא בצורת ההגשה, אופים אותן בתבנית וחותכים לריבועים
רכיבים: 2 בטטות בינוניות מגורדות 2 גזרים מגורדים
1 תפוח אדמה מגורד 1 בצל מגורד דק 2 כפות זרעי צ'יה 'ניצת הדובדבן' עם 3/4 כוס מים שהושרו כ-20 דקות 1 כף טחינה אורגנית 'ניצת הדובדבן' 5 כפות קמח כוסמין 70% 'ניצת הדובדבן' (ניתן להחליף בכל קמח שרוצים) 3 כפות שמן צמחי (קוקוס, קנולה....) מלח, אגוז מוסקט, מעט קינמון הוראות ההכנה: מערבבים את תערובת המים והצ'יה יחד עם הירקות המגורדים. מוסיפים קמח, שמן ותבלינים לפי הטעם. משטחים את התערובת בתבנית פיירקס מלבנית משומנת, ואופים בחום של 190 מעלות כ-45 דקות. מצננים מעט, חותכים לריבועים ומגישים. מעולה לחנוכה ולכל ימות השנה.. המתכון באדיבות ניצת הדובדבן מרכז MALL7 בבאר שבע
$(function(){ScheduleRotate([[function() {setImageBanner('e018d7a2-464f-4c4f-9fde-bb64b574bcfe','/dyncontent/2023/9/10/6877a336-4605-4016-82f1-943260c5b5b3.jpg',14890,'קראנצו 525-110',525,78,true,46709,'Image','');},15],[function() {setImageBanner('e018d7a2-464f-4c4f-9fde-bb64b574bcfe','/dyncontent/2024/5/21/fa3ec48f-d0e2-42be-b1c9-d3964e1c0d0c.jpg',17926,'525-110',525,78,true,46709,'Image','');},15],[function() {setImageBanner('e018d7a2-464f-4c4f-9fde-bb64b574bcfe','/dyncontent/2024/7/15/0b17c220-8774-4465-8024-5195269f603c.jpg',17419,'מכללת 525-80',525,78,true,46709,'Image','');},15]]);})
אשקלונים - המקומון היומי של אשקלון באינטרנט
|
|
|
|