לחגוג את חג הפסח עם קציצות כרישה "פראסה"

$(function(){setImageBanner('17f5590e-8ce7-4a6e-9816-89879089cf38','/dyncontent/2023/9/10/6877a336-4605-4016-82f1-943260c5b5b3.jpg',14890,'קראנצו 525-110',525,78,false,46707,'Image','');})

בכל שנה בחג הפסח הנשנוש הכי טעים בשולחן החג מבחינתי הוא לא אחר מקציצות "פראסה " זה הטעם של הבית , זה מאכל הדגל של כל התורכים והספרדים. אבל כולם יכלים להכין אותם ואני מבטיחה לכם שאחרי שתכינו אותן פעם אחת, תאמצו אותן כל השנה .

מצרכים לקציצות:

1/2 קילו בשר טחון

2 יחידות כרישה - חתוכות לטבעות, מבושלות ומסוננות

1 כוס פטרוזיליה טריה וקצוצה

1 ביצה 

1/4 כוס קמח מצה

1 כפית מלח 

1 כפית פלפל שחור גרוס 

1 כפית אבקת אפייה

 depositephoto קציצות פראסה

לטיגון:

1 בקבוק שמן 

אופן ההכנה:

קודם שוטפים את עלי הכרישה ומבשלים 40-60 דקות, עד לריכוך מלא של הירק.

מקררים את הכרישה, סוחטים היטב מנוזלים וקוצצים דק

לקציצות:

  1. בקערה מניחים את כל מרכיבי הקציצות ומערבבים עד לקבלת עיסה אחידה.
  2. יוצרים מן העיסה קציצות שטוחות מעט.

לטיגון:

  1. במחבת מניחים את שמן הקנולה עבור טיגון חצי עמוק ומחממים.
  2. מניחים את הקציצות בשמן ומטגנים משני הצדדים עד להשחמה.
  3. מניחים את הקציצות על נייר סופג.

בתאבון וחג שמח 


$(function(){ScheduleRotate([[function() {setImageBanner('96c812d3-a432-421c-b18a-6fd21aa3e992','/dyncontent/2024/6/10/8a1346f3-1a6b-4846-8332-d34023e8067b.jpg',17419,'מכללת 525-80',525,78,true,46709,'Image','');},15],[function() {setImageBanner('96c812d3-a432-421c-b18a-6fd21aa3e992','/dyncontent/2023/9/10/6877a336-4605-4016-82f1-943260c5b5b3.jpg',14890,'קראנצו 525-110',525,78,true,46709,'Image','');},15]]);}) אשקלונים - המקומון היומי של אשקלון באינטרנט
 
 
x
pikud horef
פיקוד העורף התרעה במרחב אשדוד 271, אשדוד 271, אשדוד 271
פיקוד העורף מזכיר: יש לחכות 10 דקות במרחב המוגן לפני שיוצאים החוצה