$(function(){setImageBanner('d8c1a610-e965-4e75-a663-e32f17c9de67','/dyncontent/2023/9/10/6877a336-4605-4016-82f1-943260c5b5b3.jpg',14890,'קראנצו 525-110',525,78,false,46707,'Image','');})

המתכונים באדיבות מחלקת התזונה של מותג מוצרי החשמל Teka

TEKA stoudio

חומרים:

15 גרם שמרים טריים או 5 גרם שמרים יבשים

100 מ"ל מים

600 גרם קמח לחם

חצי כפית מלח

1 יוגורט יווני

1 כף דבש

200 מ"ל חלב

180 גרם מוצרלה מגוררת

1 שן שום קצוצה

לחמאת עשבי התיבול:

100 גרם חמאה

1 שן שום

פטרוזיליה

כוסברה

 

הוראות הכנה:

מחממים את התנור לטמפרטורה הגבוהה ביותר. במידה וקיימת אבן שמוט מומלץ לעשות בה שימוש.

ממיסים את השמרים במים בעזרת כפית ומניחים בצד.

בקערת מיקסר לשים יחד את כל המרכיבים לבצק חוץ מהשמרים במים והחלב. תוך כדי לישה, מוסיפים בהדרגה את השמרים במים והחלב.

לשים במהירות בינונית במשך 20 דקות ועוד 3 דקות במהירות מהירה.

כשהבצק מוכן, מניחים אותו על משטח עבודה מקומח ולשים אותו ידנית לצורת כדור. את כדור הבצק שמים להתפחה במשך שעה באותה הקערה של המיקסר, כשהיא מכוסה במגבת. אם הבצק חם, הניחו לו לנוח במקרר ולא בטמפרטורת החדר, אחרת הוא יתסס יתר על המידה.

בינתיים מכינים את חמאת עשבי התיבול בקערה קטנה. מערבבים חמאה בטמפרטורת החדר עם שום קצוץ ועשבי תיבול.

לאחר שהבצק תפח, מ'כדררים' אותו שוב ומחלקים אותו לחתיכות. מרדדים את החתיכות לצורות אובליות.

מניחים את חתיכות הבצק האובליות בתבנית מרופדת בנייר אפיה (או ישירות על אבן השמוט) ואופים במשך 15 דקות בחום המרבי.

לאחר מכן, מברישים את פני הלחמים בחמאת עשבי התיבול.


$(function(){ScheduleRotate([[function() {setImageBanner('926e3d41-2aa6-4f13-9864-0aed6a95091c','/dyncontent/2023/9/10/6877a336-4605-4016-82f1-943260c5b5b3.jpg',14890,'קראנצו 525-110',525,78,true,46709,'Image','');},15],[function() {setImageBanner('926e3d41-2aa6-4f13-9864-0aed6a95091c','/dyncontent/2024/6/10/8a1346f3-1a6b-4846-8332-d34023e8067b.jpg',17419,'מכללת 525-80',525,78,true,46709,'Image','');},15]]);}) אשקלונים - המקומון היומי של אשקלון באינטרנט
 
 
x
pikud horef
פיקוד העורף התרעה במרחב אשדוד 271, אשדוד 271, אשדוד 271
פיקוד העורף מזכיר: יש לחכות 10 דקות במרחב המוגן לפני שיוצאים החוצה