מוקפץ סלמון וירקות בווק!

$(function(){setImageBanner('ed7eee73-19af-4de0-a619-0d86c674bb2e','/dyncontent/2023/9/10/6877a336-4605-4016-82f1-943260c5b5b3.jpg',14890,'קראנצו 525-110',525,78,false,46707,'Image','');})

רוצים להכין ארוחת צהריים בריאה וטעימה בקלות? הפעם- מתכון למוקפץ סלמון וירקות במחבת ווק

מצרכים (2 מנות)

2 נתחי דג סלמון

300 גרם פרחי ברוקולי

$(function(){setImageBanner('1d7a19e0-2249-48ee-a2db-1d2ee3e381e0','/dyncontent/2025/9/18/633989aa-3cee-4a73-9318-2b15b4fa2ebe.jpg',16338,'צמפיון 510-80',510,80,false,46708,'Image','');})

1 בצל

חצי חבילת פטריות שמפניון

1 שום כתוש

כף שמן

2 כפות סילאן

כף סויה

מלח ופלפל

 צילום: יהלי אוזן

אופן הכנה

  1. נחתוך גס את הבצל, הברוקולי והפטריות
  2. את דג הסלמון נחתוך לקוביות
  3. במחבת ווק נחמם כף שמן ונטגן בה את דג הסלמון 2-3 דגות עד להשחמה. נוציא לצלחת נקייה
  4. נוסיף מעט שמן ונטגן בווק את הירקות והשום עד לריכוך
  5. נחזיר את קוביות הסלמון למחבת ונוסיף את הרוטב: סילאן, סויה, מלח ופלפל לפי טעם
  6. על אש נמוכה נמשיך לערבב ולהקפיץ את הירקות והדג מספר דקות, נגיש מיד לצד אורז חם.

בתיאבון!


$(function(){setImageBanner('189f423e-6c49-4f7a-92e7-7597e8c256bf','/dyncontent/2023/9/10/6877a336-4605-4016-82f1-943260c5b5b3.jpg',14890,'קראנצו 525-110',525,78,false,46709,'Image','');}) אשקלונים - המקומון היומי של אשקלון באינטרנט
 
$(function(){setImageBanner('ed2dc055-0d26-4eec-84be-d5d387c04aef','/dyncontent/2025/9/18/633989aa-3cee-4a73-9318-2b15b4fa2ebe.jpg',16338,'צמפיון 510-80',525,78,false,46710,'Image','');})
 
pikud horef
פיקוד העורף התרעה במרחב אשדוד 271, אשדוד 271, אשדוד 271
פיקוד העורף מזכיר: יש לחכות 10 דקות במרחב המוגן לפני שיוצאים החוצה