|
מנחם ומפתיע: מרק דלעת עם נגיעות תפוז וכורכום
$(function(){setImageBanner('3c323a48-c835-45cb-bf1b-1ba6e912bd5f','/dyncontent/2023/9/10/6877a336-4605-4016-82f1-943260c5b5b3.jpg',14890,'קראנצו 525-110',525,78,false,46707,'Image','');})
לא תאמינו כמה פשוט וקל להכין את המרק הכתום הזה, שמשלב בתוכו מרכיבים כמו תפוז וכורכום שמוסיפים לנו לארוחת הצהרים זריקת בריאות שכולנו זקוקים לה.
מרכיבים (ל-4 סועדים): - 1 בצל
- 15 גרם שמן זית
- 400 גרם גזר
- 600 גרם דלעת
- 1 שורש כורכום טרי
- 5 גרם אבקת כורכום
- מיץ תפוזים מ-2 תפוזים טריים
- מלח, פלפל, אפשר גם שבבי צ'ילי למי שאוהב חריף
- מים חמים
$(function(){setImageBanner('43b57376-9034-4488-bb6b-37ba9bd14265','/dyncontent/2025/9/18/633989aa-3cee-4a73-9318-2b15b4fa2ebe.jpg',16338,'צמפיון 510-80',510,80,false,46708,'Image','');})אופן ההכנה: - קלפו ופרסו את הדלעת, הגזר, הבצל והכורכום הטרי לחתיכות בגודל קטן-בינוני.
- הוסיפו שמן זית למחבת וטגנו קלות את הבצל עד גוון זהבהב- שקוף.
- הוסיפו את הגזר, הדלעת והכורכום.
- מלאו מים שיכסו עד טיפה מעל הירקות והרתיחו למשך 10 דקות.
- הוסיפו את מיץ התפוזים והביאו להרתחה שוב.
- טחנו את המרק בעזרת בלנדר ידני.
- תבלנו לפי הטעם והגישו חם
$(function(){ScheduleRotate([[function() {setImageBanner('39bd9614-4464-4a56-bffd-d4c01408ba25','/dyncontent/2023/9/10/6877a336-4605-4016-82f1-943260c5b5b3.jpg',14890,'קראנצו 525-110',525,78,true,46709,'Image','');},15],[function() {setImageBanner('39bd9614-4464-4a56-bffd-d4c01408ba25','/dyncontent/2025/11/25/ebba8c49-c84d-4599-8945-5414c2b4cb67.jpg',17419,'מכללת 525-80',525,78,true,46709,'Image','');},15]]);})
אשקלונים - המקומון היומי של אשקלון באינטרנט
$(function(){setImageBanner('b2448d5f-42e0-410a-a995-c4800d57fc3e','/dyncontent/2025/9/18/633989aa-3cee-4a73-9318-2b15b4fa2ebe.jpg',16338,'צמפיון 510-80',525,78,false,46710,'Image','');})
|
|
|
|