מרק בצל בסגנון צרפתי

$(function(){setImageBanner('5510a224-6bc4-4183-8727-27c209df9bae','/dyncontent/2023/9/10/6877a336-4605-4016-82f1-943260c5b5b3.jpg',14890,'קראנצו 525-110',525,78,false,46707,'Image','');})

מזג האוויר שבחוץ, הגשם והקור, מעוררים תשוקה עזה לקערת מרק חם ומשביע. אזאם כבר מכינים מרק, למה לא להתפנק עם מנה מהבילה מהמטבח הצרפתי: מרק בצל שניתן להכין בבית והתוצאה מושלמת וטעימה.
באדיבות השף הראשי של קפה גרג, אלעד אמסלם

צילום דרור כץ

מתכון להכנת מרק בצל:

 

  • בצל סגול או לבן- 2קג
  • שיני שום 100 גרם
  • שמן קנולה 100גרם
  • תפוח אדמה מבושל 500גרם
  • מים- 8 ליטר
  • טריאקי 100 גרם
  • ריבת בצל 2 כפות
  • מלח 25גרם

 

אופן ההכנה:

 

חותכים את הבצל ואת שיני השום לסיילס.

מטגנים בסיר 10דקות על אש גבוהה.

תפוחי אדמה מבושלים מגרדים בפומפיה ומוסיפים לסיר (להסמכת המרק)

מוסיפים את המים , הטראקי וריבת הבצל.

מבשלים כשעה וחצי, ממליחים , טועמים ומתקנים טעם אם צריך.

ניתן להקרים בפרוסת גבינה צהובה בהגשה .


$(function(){ScheduleRotate([[function() {setImageBanner('de74472a-d5a4-416c-9e95-8620380a0f6d','/dyncontent/2024/5/16/6aa6d421-773d-4351-935f-ed48fb5a323f.jpg',17419,'מכללת 525-80',525,78,true,46709,'Image','');},15],[function() {setImageBanner('de74472a-d5a4-416c-9e95-8620380a0f6d','/dyncontent/2023/9/10/6877a336-4605-4016-82f1-943260c5b5b3.jpg',14890,'קראנצו 525-110',525,78,true,46709,'Image','');},15]]);}) אשקלונים - המקומון היומי של אשקלון באינטרנט
 
 
x
pikud horef
פיקוד העורף התרעה במרחב אשדוד 271, אשדוד 271, אשדוד 271
פיקוד העורף מזכיר: יש לחכות 10 דקות במרחב המוגן לפני שיוצאים החוצה