מתכון : בטטה אפויה במילוי גרגרי חומוס
$(function(){ScheduleRotate([[function() {setImageBanner('369787fa-02c4-4b20-a4f5-dc1e8d7fe7c8','/dyncontent/2024/5/21/fa3ec48f-d0e2-42be-b1c9-d3964e1c0d0c.jpg',17926,'525-110',525,78,true,46707,'Image','');},15],[function() {setImageBanner('369787fa-02c4-4b20-a4f5-dc1e8d7fe7c8','/dyncontent/2023/9/10/6877a336-4605-4016-82f1-943260c5b5b3.jpg',14890,'קראנצו 525-110',525,78,true,46707,'Image','');},15]]);})
מתכון מפנק בריא וטעים במיוחד לשולחן החג או לאירוח במהלך השבוע
רכיבים (ל-4 סועדים) 2 בטטות גדולות 1 בצל קטן קצוץ
1 תפוח עץ קטן, קצוץ 2 שיני שום טחונות גרגירי חומוס מבושלים/ משומרים 2 כפיות ראס אל חנות 2 כפית דבש חופן של כוסברה, קצוצה דק מלח פלפל שחור טחון לרוטב: 200 מ"ל קרם קוקוס 1 כפית פפריקה מעושנת מלח הכנה: שוטפים את הבטטות, חוצים לאורכן ומכניסים לתנור לכ-30-40 דקות בחום של 200 מעלות עד לריכוך. בינתיים מטגנים קלות את הבצל והתפוח בשמן במשך 3 דקות, מוסיפים את השום וממשיכים לטגן במשך 4 דקות. מוסיפים את גרגירי החומוס, מתבלים בראס אל חנות, מלח ופלפל, מטגנים 5 דקות נוספות. מוסיפים דבש, מקפיצים מעט ומסירים מהאש, מפזרים מעל כוסברה ומניחים בצד. לרוטב: מערבבים את קרם הקוקוס עם פפריקה ומעט מלח. להרכבת המנה: גורפים בור מאורך בתוך הבטטות וממלאים בתערובת החומוס, מקשטים בפס של רוטב ומפזרים את שאר הכוסברה מעל.
המתכונים באדיבות מחלקת התזונה של מותג מוצרי החשמל Teka
$(function(){ScheduleRotate([[function() {setImageBanner('815d7a33-aeb5-4d1c-985a-4174914e38dd','/dyncontent/2024/7/15/0b17c220-8774-4465-8024-5195269f603c.jpg',17419,'מכללת 525-80',525,78,true,46709,'Image','');},15],[function() {setImageBanner('815d7a33-aeb5-4d1c-985a-4174914e38dd','/dyncontent/2024/5/21/fa3ec48f-d0e2-42be-b1c9-d3964e1c0d0c.jpg',17926,'525-110',525,78,true,46709,'Image','');},15],[function() {setImageBanner('815d7a33-aeb5-4d1c-985a-4174914e38dd','/dyncontent/2023/9/10/6877a336-4605-4016-82f1-943260c5b5b3.jpg',14890,'קראנצו 525-110',525,78,true,46709,'Image','');},15]]);})
אשקלונים - המקומון היומי של אשקלון באינטרנט
|
|
|
|