מתכון לבורקס גבינות מדפי אורז

setImageBanner('7a81bb0c-ccb6-4077-87f4-2565f89b7b3a','/dyncontent/2020/10/8/90e6c36c-7e2a-487d-ae87-78f8b928fec3.png',11619,'',525,78,false,46707);

תמיד כיף להיזכר במתכון טעים וקל להכנה לבורקס דיאטטי מדפי אורז!

עכשיו עם החזרה לשגרה הגיע הזמן לחזור גם לשגרת אכילה בריאה. ובכל זאת אם בא לכם להתנחם עם בורקס טעים, אפשר לעשות את זה בלי להרגיש רע, קבלו מתכון מנצח ללהיט שכבש את הרשת- בורקס גבינות מדפי אורז! הפעם נכין בניצה- בורקס בצורת פשטידה שתכינו בקלות לכל המשפחה!

מצרכים

חבילת דפי אורז

1 יוגורט או קופסת גבינה לבנה

100 גרם גבינה צהובה מפוררת

גבינות נוספות בהתאם לטעם (בולגרית/צפתית/פטה/חמד/קוטג'...)

ביצה

כפית אבקת אפייה

מעט שומשום

 בורקס מדפי אורז. צילום: יהלי אוזן

אופן הכנה

  1. בתבנית עגולה מניחים נייר אפייה
  2. מכינים את תערובת הגבינות: בקערה מערבבים גבינות, יוגורט, 3/4 ביצה ואבקת אפייה יחד (נשמור 1/4 מהביצה לציפוי)
  3. על התבנית מניחים דף אורז אחד- לא רטוב- חשוב להשאיר את דפי האורז יבשים כדי שיהיו קריספיים.
  4. מעל דף האורז נשים מעט מתערובת הגבינות ונכסה בדף אורז נוסף. מעליו נניח שוב מעט מתערובת הגבינות וחוזר חלילה. בחלק העליון של הבורקס נניח דף אורז
  5. נמרח את דף האורז העליון ב-1/4 ביצה שנותרה ונפזר מעל שומשום
  6. את הבורקס נאפה בתנור בחום של 180 מעלות בין 25-30 דקות עד להזהבה והשחמה.

בתיאבון!


 
 
x
pikud horef
פיקוד העורף התרעה במרחב אשדוד 271, אשדוד 271, אשדוד 271
פיקוד העורף מזכיר: יש לחכות 10 דקות במרחב המוגן לפני שיוצאים החוצה