מתכון לקוקטייל קל הכנה בבית
$(function(){ScheduleRotate([[function() {setImageBanner('71df79d8-6bca-4c6b-a02e-3db803331719','/dyncontent/2023/9/10/6877a336-4605-4016-82f1-943260c5b5b3.jpg',14890,'קראנצו 525-110',525,78,true,46707,'Image','');},15],[function() {setImageBanner('71df79d8-6bca-4c6b-a02e-3db803331719','/dyncontent/2024/5/21/fa3ec48f-d0e2-42be-b1c9-d3964e1c0d0c.jpg',17926,'525-110',525,78,true,46707,'Image','');},15]]);})
הסקוטית מבית ישרקו המייבאת ומשווקת מוצרי מזון, מהמובילים בעולם, משיקה לקיץ 2020: מיסטרל ג'ין רוזה ורוד.
הג'ין מגיע מפרובנס, שבצרפת. ומיוצר במהדורת אצוות קטנות, בתהליך כפול: זיקוק לאחר השריה של 6 רכיבים קלאסיים – ערער, הל, איריס, פלפל ורוד, זרעי כוסברה ו – grain of paradise. בנפרד משרים ומזקקים עשבי תיבול עדינים: תימין, בזיליקום, שומר, מנטה, אקליפטוס ואשכולית ורודה. לג'ין מיסטרל אופי פרחוני מאוד עם רמיזות למנטה ועשבי תיבול ים תיכוניים. הערער מודגש אך, הרמוני והטעם מזכיר אשכולית ורודה והדרים. מומלץ לשתות בטמפרטורה של 6-8 מעלות ועל קרח או במגוון קוקטיילים.
מתכון לקוקטייל גי'ן רוזה: יש להכניס ישירות בשייקר: 5 מ"ל של מיסטרל ג'ין 2 מ"ל סירופ פירות פסיפלורה 4 מ"ל מיץ לימון 4 מ"ל מיץ אננס מוזגים לכוס מעל קרח כתוש. מקשטים באננס מיובש ובחצי פסיפלורה.
$(function(){ScheduleRotate([[function() {setImageBanner('4c6c1e08-04b6-4895-a053-6d39d40259c2','/dyncontent/2023/9/10/6877a336-4605-4016-82f1-943260c5b5b3.jpg',14890,'קראנצו 525-110',525,78,true,46709,'Image','');},15],[function() {setImageBanner('4c6c1e08-04b6-4895-a053-6d39d40259c2','/dyncontent/2024/7/15/0b17c220-8774-4465-8024-5195269f603c.jpg',17419,'מכללת 525-80',525,78,true,46709,'Image','');},15],[function() {setImageBanner('4c6c1e08-04b6-4895-a053-6d39d40259c2','/dyncontent/2024/5/21/fa3ec48f-d0e2-42be-b1c9-d3964e1c0d0c.jpg',17926,'525-110',525,78,true,46709,'Image','');},15]]);})
אשקלונים - המקומון היומי של אשקלון באינטרנט
|
|
|
|