|
מתכון לתפוחי אדמה קריספיים בתנור!
$(function(){setImageBanner('76088dd0-ee54-44fb-964c-871ebeb712ad','/dyncontent/2023/9/10/6877a336-4605-4016-82f1-943260c5b5b3.jpg',14890,'קראנצו 525-110',525,78,false,46707,'Image','');})
תוספת מנצחת לכל ארוחה- הפעם אנחנו מביאים לכם מתכון לתפוחי אדמה קריספיים בתנור שקל להכין!
מצרכים (4 מנות) 6-7 תפוחי אדמה כף שמן זית
$(function(){setImageBanner('d27b5e56-a6d3-46fc-a516-54aceb1da3e3','/dyncontent/2025/9/18/633989aa-3cee-4a73-9318-2b15b4fa2ebe.jpg',16338,'צמפיון 510-80',510,80,false,46708,'Image','');})מלח ופלפל שחור גרוס כפית פפריקה מתוקה  אופן הכנה - נחמם תנור ל-180 מעלות
- נקלף את תפוחי האדמה ונחתוך לעיגולים בעובי 1 ס"מ
- נייבש כל עיגול תפוח אדמה על נייר סופג כדי לספוג את הנוזלים
- נסדר את תפוחי האדמה בתבנית ונתבל בשמן זית, מלח ופלפל שחור גרוס ומעט פפריקה
- נערבב היטב את תפוחי האדמה עם התבלינים ונכניס לתנור לאפייה של 40 דקות
- מומלץ להפוך במחצית הזמן את תפוחי האדמה בתנור לקבל מרקם קריספי משני הצדדים
בתיאבון!
$(function(){ScheduleRotate([[function() {setImageBanner('c1a7ac02-433f-4d82-a9e9-b24300c23d7b','/dyncontent/2025/11/25/ebba8c49-c84d-4599-8945-5414c2b4cb67.jpg',17419,'מכללת 525-80',525,78,true,46709,'Image','');},15],[function() {setImageBanner('c1a7ac02-433f-4d82-a9e9-b24300c23d7b','/dyncontent/2023/9/10/6877a336-4605-4016-82f1-943260c5b5b3.jpg',14890,'קראנצו 525-110',525,78,true,46709,'Image','');},15]]);})
אשקלונים - המקומון היומי של אשקלון באינטרנט
$(function(){setImageBanner('81077434-a934-4961-9fab-e6eba05d112f','/dyncontent/2025/9/18/633989aa-3cee-4a73-9318-2b15b4fa2ebe.jpg',16338,'צמפיון 510-80',525,78,false,46710,'Image','');})
|
|
|
|