מתכון לתפוחי אדמה קריספיים בתנור!
$(function(){setImageBanner('1c1b73d0-d61b-4638-b482-9940388e49c6','/dyncontent/2023/9/10/6877a336-4605-4016-82f1-943260c5b5b3.jpg',14890,'קראנצו 525-110',525,78,false,46707,'Image','');})
תוספת מנצחת לכל ארוחה- הפעם אנחנו מביאים לכם מתכון לתפוחי אדמה קריספיים בתנור שקל להכין!
מצרכים (4 מנות) 6-7 תפוחי אדמה כף שמן זית
$(function(){setImageBanner('5be169c4-af9f-40ad-ab77-687b0891a75e','/dyncontent/2025/8/31/0d22c21d-ffc5-4d4b-898e-7bdf45045b96.jpg',16338,'צמפיון 510-80',510,80,false,46708,'Image','');})מלח ופלפל שחור גרוס כפית פפריקה מתוקה  אופן הכנה - נחמם תנור ל-180 מעלות
- נקלף את תפוחי האדמה ונחתוך לעיגולים בעובי 1 ס"מ
- נייבש כל עיגול תפוח אדמה על נייר סופג כדי לספוג את הנוזלים
- נסדר את תפוחי האדמה בתבנית ונתבל בשמן זית, מלח ופלפל שחור גרוס ומעט פפריקה
- נערבב היטב את תפוחי האדמה עם התבלינים ונכניס לתנור לאפייה של 40 דקות
- מומלץ להפוך במחצית הזמן את תפוחי האדמה בתנור לקבל מרקם קריספי משני הצדדים
בתיאבון!
$(function(){ScheduleRotate([[function() {setImageBanner('5a8beaba-89de-4496-aff1-fd4d8ccf3911','/dyncontent/2023/9/10/6877a336-4605-4016-82f1-943260c5b5b3.jpg',14890,'קראנצו 525-110',525,78,true,46709,'Image','');},15],[function() {setImageBanner('5a8beaba-89de-4496-aff1-fd4d8ccf3911','/dyncontent/2025/9/8/78309ae1-d92c-4133-817c-1dfc11a46671.jpg',17419,'מכללת 525-80',525,78,true,46709,'Image','');},15]]);})
אשקלונים - המקומון היומי של אשקלון באינטרנט
$(function(){setImageBanner('29b44a26-020a-4630-b447-fe5c5028b2ee','/dyncontent/2025/8/31/0d22c21d-ffc5-4d4b-898e-7bdf45045b96.jpg',16338,'צמפיון 510-80',525,78,false,46710,'Image','');})
|
|
|
|