$(function(){setImageBanner('90ba6919-26d8-4659-b725-220bcfa800d7','/dyncontent/2023/9/10/6877a336-4605-4016-82f1-943260c5b5b3.jpg',14890,'קראנצו 525-110',525,78,false,46707,'Image','');})
במיוחד לימים הקרים, חברת הרבלייף מציעה את הגרסה המשופרת והבריאה להכנת מנה מחממת ומפנקת של מרק אפונה טעים, מזין ועשיר בחלבון
מרק אפונה (4 מנות) רכיבים:
$(function(){setImageBanner('9f725935-0cb9-49ca-b526-3a01d2121a7e','/dyncontent/2025/8/31/0d22c21d-ffc5-4d4b-898e-7bdf45045b96.jpg',16338,'צמפיון 510-80',510,80,false,46708,'Image','');})6 בצלים ירוקים, קצוצים גס 300 גרם אפונת גינה קפואה 3 כוסות (750 מ"ל) מים קרים או רותחים חופן עלי נענע, קצוצים גס 3 כפות מדידה אבקת חלבון של הרבלייף מלח ים, לפי הטעם פלפל שחור גרוס, לפי הטעם להגשה: 1 כף יוגורט אופן ההכנה: - מניחים את הבצל הירוק והאפונה בבלנדר, יוצקים פנימה את המים, עלי הנענע ואבקת החלבון ומערבלים למרק חלק.
- מתבלים במלח ופלפל לפי הטעם.
- מניחים כף יוגורט במרכז כל קערה.
* ניתן להחליף את הנענע בכוסברה ו- ½ פלפל ירוק חריף 
$(function(){ScheduleRotate([[function() {setImageBanner('bfe8777c-3a02-4ba2-8354-58274cc1448d','/dyncontent/2025/9/8/78309ae1-d92c-4133-817c-1dfc11a46671.jpg',17419,'מכללת 525-80',525,78,true,46709,'Image','');},15],[function() {setImageBanner('bfe8777c-3a02-4ba2-8354-58274cc1448d','/dyncontent/2023/9/10/6877a336-4605-4016-82f1-943260c5b5b3.jpg',14890,'קראנצו 525-110',525,78,true,46709,'Image','');},15]]);})
אשקלונים - המקומון היומי של אשקלון באינטרנט
$(function(){setImageBanner('a832a74b-5ca7-462e-9288-16c578b38bb8','/dyncontent/2025/8/31/0d22c21d-ffc5-4d4b-898e-7bdf45045b96.jpg',16338,'צמפיון 510-80',525,78,false,46710,'Image','');})
|
|
|
|