מתכון מנצח לשייק בריאות: שייק דלעת וניל

$(function(){ScheduleRotate([[function() {setImageBanner('82f2273b-5f57-4868-9b24-422726fa38a8','/dyncontent/2022/7/6/7368733b-c4ca-4e63-9946-144e580383dd.jpg',14890,'קראנצו 525-110',525,78,true,46707,'Image','');},15],[function() {setImageBanner('82f2273b-5f57-4868-9b24-422726fa38a8','/dyncontent/2022/7/12/e258ab5d-2846-4ec8-b263-51dad8906bfc.jpg',14136,'מכללה 525-80',525,78,true,46707,'Image','');},15],[function() {setImageBanner('82f2273b-5f57-4868-9b24-422726fa38a8','/dyncontent/2022/7/14/bcd11775-e4c8-47ff-82b0-0e5ef29ae483.jpg',14666,'פרנקו 525-85',525,78,true,46707,'Image','');},15]]);})

בפתחו של האביב, מתכון מנצח לשייק מרענן ובריא מתוך ספר מתכוני הבריאות של חברת הרבלייף

צילום דן פרץ

  שייק דלעת וניל

מנה 1

 

רכיבים

3 כפות מדידה פורמולה 1 בטעם וניל

1 כף מדידה אבקת חלבון

40 גרם דלעת, מקולפת וחתוכה לקוביות

50 גרם אגס, ללא הליבה, חתוך לקוביות

100 מ"ל מים

100 מ"ל חלב דל שומן/ משקה שיבולת שועל/שקדים/ סויה

להגשה

1 כף אגוזי מלך או פקאן, קלויים וקצוצים גס.

 

אופן הכנה

  1. מניחים את כל הרכיבים בבלנדר ומערבלים לשייק חלק.
  2. מפזרים מעל את האגוזים הקצוצים.

 

אשקלונים - המקומון היומי של אשקלון באינטרנט


$(function(){ScheduleRotate([[function() {setImageBanner('9d61c3cc-a0ed-403d-895e-e01adeda0f32','/dyncontent/2022/7/12/e258ab5d-2846-4ec8-b263-51dad8906bfc.jpg',14136,'מכללה 525-80',525,78,true,46709,'Image','');},15],[function() {setImageBanner('9d61c3cc-a0ed-403d-895e-e01adeda0f32','/dyncontent/2022/7/6/7368733b-c4ca-4e63-9946-144e580383dd.jpg',14890,'קראנצו 525-110',525,78,true,46709,'Image','');},15]]);}) אשקלונים - המקומון היומי של אשקלון באינטרנט
 
 
x
pikud horef
פיקוד העורף התרעה במרחב אשדוד 271, אשדוד 271, אשדוד 271
פיקוד העורף מזכיר: יש לחכות 10 דקות במרחב המוגן לפני שיוצאים החוצה