מתכון עוף צלוי עם ירקות שורש

$(function(){ScheduleRotate([[function() {setImageBanner('39763932-51be-4612-956c-6188a92d62f5','/dyncontent/2022/7/14/bcd11775-e4c8-47ff-82b0-0e5ef29ae483.jpg',14666,'פרנקו 525-85',525,78,true,46707,'Image','');},15],[function() {setImageBanner('39763932-51be-4612-956c-6188a92d62f5','/dyncontent/2022/7/12/e258ab5d-2846-4ec8-b263-51dad8906bfc.jpg',14136,'מכללה 525-80',525,78,true,46707,'Image','');},15],[function() {setImageBanner('39763932-51be-4612-956c-6188a92d62f5','/dyncontent/2022/7/6/7368733b-c4ca-4e63-9946-144e580383dd.jpg',14890,'קראנצו 525-110',525,78,true,46707,'Image','');},15]]);})

Beko מותג מכשירי החשמל לבית, מציע מתכון קל וטעים להכנה שישדרג את ארוחת ראש השנה

BEKO יחצ

עוף צלוי עם ירקות שורש

מצרכים

30 גר' שמן זית

מלח

4 שיני שום כתושות

1 בצל

צרור גזרים (קלופים וחתוכי ראש)

1 כרישה, שטופה וחתוכה לקוביות

700-800 גר' תפוחי אדמה מחולקים לרבעים

4 ירכי עוף

תימין טרי

אופן ההכנה

  • מחממים תנור ל- 200 מעלות
  • בתבנית מוסיפים שמן זית, מלח, שום כתוש ובצל
  • חותכים את תפוחי האדמה לקוביות ומפזרים על התבנית
  • מוסיפים את הגזרים, כרישה, תפוחי אדמה ותימין בתבנית ומערבבים
  • מוסיפים את ירכי העוף אחרי הסרת העור בכיוון מטה
  • אופים במשך 45 דקות עם כיסוי, מסירים וממשיכים ב- 190 מעלות
  • מוציאים מהתנור ומניחים ל- 5 דקות

בתאבון וחג שמח 😊

***המתכון באדיבות beko מותג מכשירי החשמל לבית

 

אשקלונים - המקומון היומי של אשקלון באינטרנט


$(function(){ScheduleRotate([[function() {setImageBanner('3dd89fa7-4878-442a-94fc-370c3a68c65c','/dyncontent/2022/7/6/7368733b-c4ca-4e63-9946-144e580383dd.jpg',14890,'קראנצו 525-110',525,78,true,46709,'Image','');},15],[function() {setImageBanner('3dd89fa7-4878-442a-94fc-370c3a68c65c','/dyncontent/2022/7/12/e258ab5d-2846-4ec8-b263-51dad8906bfc.jpg',14136,'מכללה 525-80',525,78,true,46709,'Image','');},15]]);}) אשקלונים - המקומון היומי של אשקלון באינטרנט
 
 
x
pikud horef
פיקוד העורף התרעה במרחב אשדוד 271, אשדוד 271, אשדוד 271
פיקוד העורף מזכיר: יש לחכות 10 דקות במרחב המוגן לפני שיוצאים החוצה