מתכון פיצה כשרה לפסח

$(function(){setImageBanner('a5c9d1c5-4f9e-439d-b6f8-bf686b778152','/dyncontent/2021/11/28/6a00797d-1b2d-4bf8-b38d-f43b755f398e.jpg',13823,'',525,78,false,46707);})

רגע לפני החג ובזמן שאתם עושים קניות אל תפספסו את המצרכים לפיצה כשרה שיכלה להתאים לכל אחד בימי חול המועד שכולם ישמחו לאכול.

depositephoto פיצה כשרה לפסח

לבצק הפיצה:

350  גרם תערובת להכנת מאפי שמרים לפסח

4 כפות שמן זית

10 גרם (1 כף שטוחה) סוכר

200 מ"ל (3/4 כוס + 2 כפות) מים

1/2 כפית מלח

לרוטב:

1/2 כפית פלפל שחור

100 גרם גבינת מוצרלה

1 יחידה בצל מטוגן

1/2 כפית מלח

1 כפית פפריקה

1 קופסא רסק עגבניות

לציפוי:

100 גרם גבינה צהובה מגורדת

1 יחידה עגבניה מגורדת

50 גרם שומשום(לא חייב)

 

 

מכינים את הבצק ומתפיחים:

1.מערבלים בקערת מיקסר עם וו לישה את כל החומרים לבצק למעט המלח 3-2 דקות, עד ליצירת בצק אחיד. מוסיפים מלח ומערבלים עוד 5 דקות לקבלת בצק רך וגמיש.

2.יוצרים מהבצק כדור בידיים משומנות בשמן זית ומחזירים לקערה. מכסים את הקערה בניילון נצמד ומתפיחים במקום חמים כ-45 דקות.

3.מחממים תנור ל-220 מעלות ומרפדים 2 תבניות תנור הפוכות בנייר אפייה.

מרכיבים את הפיצות ואופים:

חוצים את הבצק על משטח מקומח ומרדדים כל חלק לעיגול בקוטר 25 ס"מ. מעבירים לנייר האפייה. מורחים רוטב עגבניות שאוהבים בשכבה אחידה ומפזרים את הגבינה המגורדת

אופים כל פיצה בנפרד כ-15 דקות או עד שהפיצה מזהיבה בקצוות.

 תמיד אפשר להוסיף עלי בזילקום :)

בתאבון 

 

אשקלונים - המקומון היומי של אשקלון באינטרנט


$(function(){setImageBanner('b4cf8d15-d56c-45ab-a0f5-63ecaa37a606','/dyncontent/2021/11/28/6a00797d-1b2d-4bf8-b38d-f43b755f398e.jpg',13823,'',525,78,false,46709);}) אשקלונים - המקומון היומי של אשקלון באינטרנט
 
 
x
pikud horef
פיקוד העורף התרעה במרחב אשדוד 271, אשדוד 271, אשדוד 271
פיקוד העורף מזכיר: יש לחכות 10 דקות במרחב המוגן לפני שיוצאים החוצה