מתכונים לקוקטיילים מרעננים לעונת הקיץ

$(function(){setImageBanner('aae66388-4ca5-48e1-941a-06cebf88171d','/dyncontent/2023/9/10/6877a336-4605-4016-82f1-943260c5b5b3.jpg',14890,'קראנצו 525-110',525,78,false,46707,'Image','');})

הסקוטית מבית ישרקו, חולקת 3 מתכונים של קוקטיילים מרעננים לעונת הקיץ. להכנה קלה בבית.

פלומארי גן עדן – Plomari in Berrydise
מרכיבים:
כוס יין
קרח
75 מ"ל קסוקסו ליקר תות
25 מ"ל אוזו פלומארי
גארניש - עלה בזיליקום


אופן הכנה : מכינים את הכוס עם 2-3 קוביות קרח, מוזגים את המשקאות לפי הסדר ומקשטים עם עלה בזיליקום מעל ומגישים, חשוב לערבב לפני ששותים.

בוטגה שפריץ – Bottega Spritz
מרכיבים:
כוס יין
קרח
75 מ"ל בוטגה פרוסקו גולד
50 מ"ל בוטגה לימונצ'ינו
25 מ"ל סודה
גארניש – וודג' לימון וכמה עלי נענע מחוברים בגבעול

אופן הכנה: ממלאים את הכוס בקרח ומוזגים את המשקאות לפי הסדר ומערבבים קלות. מכניסים את הלימון למשקה, מניחים את עלי הנענע מעל ומגישים.

$(function(){setImageBanner('4f6093f9-19d3-4a19-86a8-eb9548d7f9e4','/dyncontent/2025/9/18/633989aa-3cee-4a73-9318-2b15b4fa2ebe.jpg',16338,'צמפיון 510-80',510,80,false,46708,'Image','');})

בוטגה לימונצ'לו צילום יחצ
טמנא' מיול – Tamna' Mule

מרכיבים:
הייבול – כוס גבוהה וארוכה
קרח
50 מ"ל טמנאוולין דאבל קאסק
ג'ינג'ר אייל
גארניש – חצי פרוסת תפוח ירוק


אופן הכנה: מכינים את הקרח בכוס ומוזגים מעל את הוויסקי, מניחים את פרוסת התפוח בין הקרח לכוס ומוזגים מעל את הג'ינג'ר אייל עד לסגירה ומגישים.


$(function(){setImageBanner('2f86babc-e707-4a81-8f4a-155d5a9fa24f','/dyncontent/2023/9/10/6877a336-4605-4016-82f1-943260c5b5b3.jpg',14890,'קראנצו 525-110',525,78,false,46709,'Image','');}) אשקלונים - המקומון היומי של אשקלון באינטרנט
 
$(function(){setImageBanner('f2046434-e769-472c-8e82-80ebdc2d5ef7','/dyncontent/2025/9/18/633989aa-3cee-4a73-9318-2b15b4fa2ebe.jpg',16338,'צמפיון 510-80',525,78,false,46710,'Image','');})
 
pikud horef
פיקוד העורף התרעה במרחב אשדוד 271, אשדוד 271, אשדוד 271
פיקוד העורף מזכיר: יש לחכות 10 דקות במרחב המוגן לפני שיוצאים החוצה