מתכונים לקוקטיילים מרעננים לעונת הקיץ
$(function(){setImageBanner('2b9af3fa-ee96-47f8-8d76-221928d490df','/dyncontent/2023/9/10/6877a336-4605-4016-82f1-943260c5b5b3.jpg',14890,'קראנצו 525-110',525,78,false,46707,'Image','');})
הסקוטית מבית ישרקו, חולקת 3 מתכונים של קוקטיילים מרעננים לעונת הקיץ. להכנה קלה בבית.
פלומארי גן עדן – Plomari in Berrydise מרכיבים: כוס יין קרח 75 מ"ל קסוקסו ליקר תות 25 מ"ל אוזו פלומארי גארניש - עלה בזיליקום אופן הכנה : מכינים את הכוס עם 2-3 קוביות קרח, מוזגים את המשקאות לפי הסדר ומקשטים עם עלה בזיליקום מעל ומגישים, חשוב לערבב לפני ששותים.
בוטגה שפריץ – Bottega Spritz מרכיבים: כוס יין קרח 75 מ"ל בוטגה פרוסקו גולד 50 מ"ל בוטגה לימונצ'ינו 25 מ"ל סודה גארניש – וודג' לימון וכמה עלי נענע מחוברים בגבעול
אופן הכנה: ממלאים את הכוס בקרח ומוזגים את המשקאות לפי הסדר ומערבבים קלות. מכניסים את הלימון למשקה, מניחים את עלי הנענע מעל ומגישים.
$(function(){setImageBanner('e9e0a107-792b-4558-a92b-f7ddf9772b3b','/dyncontent/2025/8/31/0d22c21d-ffc5-4d4b-898e-7bdf45045b96.jpg',16338,'צמפיון 510-80',510,80,false,46708,'Image','');}) טמנא' מיול – Tamna' Mule
מרכיבים: הייבול – כוס גבוהה וארוכה קרח 50 מ"ל טמנאוולין דאבל קאסק ג'ינג'ר אייל גארניש – חצי פרוסת תפוח ירוק אופן הכנה: מכינים את הקרח בכוס ומוזגים מעל את הוויסקי, מניחים את פרוסת התפוח בין הקרח לכוס ומוזגים מעל את הג'ינג'ר אייל עד לסגירה ומגישים.
$(function(){ScheduleRotate([[function() {setImageBanner('13381c26-a820-4449-8c3f-193490332e65','/dyncontent/2023/9/10/6877a336-4605-4016-82f1-943260c5b5b3.jpg',14890,'קראנצו 525-110',525,78,true,46709,'Image','');},15],[function() {setImageBanner('13381c26-a820-4449-8c3f-193490332e65','/dyncontent/2025/9/8/78309ae1-d92c-4133-817c-1dfc11a46671.jpg',17419,'מכללת 525-80',525,78,true,46709,'Image','');},15]]);})
אשקלונים - המקומון היומי של אשקלון באינטרנט
$(function(){setImageBanner('e5ffab1c-2131-47b1-999e-277600f67d41','/dyncontent/2025/8/31/0d22c21d-ffc5-4d4b-898e-7bdf45045b96.jpg',16338,'צמפיון 510-80',525,78,false,46710,'Image','');})
|
|
|
|