סופלה שוקולד מפתה שאפשר לאכול בשניים
$(function(){ScheduleRotate([[function() {setImageBanner('08ef0158-afba-456e-a37e-78537bb07a82','/dyncontent/2022/7/12/e258ab5d-2846-4ec8-b263-51dad8906bfc.jpg',14136,'מכללה 525-80',525,78,true,46707,'Image','');},15],[function() {setImageBanner('08ef0158-afba-456e-a37e-78537bb07a82','/dyncontent/2022/7/14/bcd11775-e4c8-47ff-82b0-0e5ef29ae483.jpg',14666,'פרנקו 525-85',525,78,true,46707,'Image','');},15],[function() {setImageBanner('08ef0158-afba-456e-a37e-78537bb07a82','/dyncontent/2022/7/6/7368733b-c4ca-4e63-9946-144e580383dd.jpg',14890,'קראנצו 525-110',525,78,true,46707,'Image','');},15]]);})
לרגל טו באב, המותג הרבלייף מציע סופלה שוקולדי מפתה שאפשר ורצוי לאכול בשניים. חלבי ובריא- בעל טעם עשיר ומועשר בחלבון! מתוך ספר המתכונים החדש "מבשלים דרך חיים":
סופלה שוקולד מנה 1 רכיבים 3 כפות חלב דל שומן/ משקה שיבולת שועל/ שקדים/ סויה 1 ביצה 2 כפות PRO MAX שוקולד 2 כפות מדידה מדידה פורמולה 1 בטעם שוקולד לרוטב שוקולד: 1 קוביית שוקולד מריר אופן הכנה - מניחים את הביצה והחלב בספל או בכלי קרמיקה לסופלה.
- מוסיפים את ה- PRO MAX ואבקת הפורמולה 1 ומערבבים לבלילה אחידה.
- מחממים במיקרוגל 2-2.5 דקות, עד שהסופלה התרומם.
- להכנת רוטב השוקולד: ממיסים קוביית שוקולד ויוצקים מעל.
אשקלונים - המקומון היומי של אשקלון באינטרנט
$(function(){ScheduleRotate([[function() {setImageBanner('6fd6d600-d54e-450b-b248-e42c057a35ad','/dyncontent/2022/7/6/7368733b-c4ca-4e63-9946-144e580383dd.jpg',14890,'קראנצו 525-110',525,78,true,46709,'Image','');},15],[function() {setImageBanner('6fd6d600-d54e-450b-b248-e42c057a35ad','/dyncontent/2022/7/12/e258ab5d-2846-4ec8-b263-51dad8906bfc.jpg',14136,'מכללה 525-80',525,78,true,46709,'Image','');},15]]);})
אשקלונים - המקומון היומי של אשקלון באינטרנט
|
|
|
|