סופלה שוקולד מפתה שאפשר לאכול בשניים

$(function(){ScheduleRotate([[function() {setImageBanner('08ef0158-afba-456e-a37e-78537bb07a82','/dyncontent/2022/7/12/e258ab5d-2846-4ec8-b263-51dad8906bfc.jpg',14136,'מכללה 525-80',525,78,true,46707,'Image','');},15],[function() {setImageBanner('08ef0158-afba-456e-a37e-78537bb07a82','/dyncontent/2022/7/14/bcd11775-e4c8-47ff-82b0-0e5ef29ae483.jpg',14666,'פרנקו 525-85',525,78,true,46707,'Image','');},15],[function() {setImageBanner('08ef0158-afba-456e-a37e-78537bb07a82','/dyncontent/2022/7/6/7368733b-c4ca-4e63-9946-144e580383dd.jpg',14890,'קראנצו 525-110',525,78,true,46707,'Image','');},15]]);})

לרגל טו באב, המותג הרבלייף מציע סופלה שוקולדי מפתה שאפשר ורצוי לאכול בשניים. חלבי ובריא- בעל טעם עשיר ומועשר בחלבון! מתוך ספר המתכונים החדש "מבשלים דרך חיים":

צילום דן פרץ

 סופלה שוקולד

מנה 1

רכיבים

3 כפות חלב דל שומן/ משקה שיבולת שועל/ שקדים/ סויה

1 ביצה

2 כפות PRO MAX שוקולד

2 כפות מדידה מדידה פורמולה 1 בטעם שוקולד

 

לרוטב שוקולד:

1 קוביית שוקולד מריר

 

אופן הכנה

  1. מניחים את הביצה והחלב בספל או בכלי קרמיקה לסופלה.
  2. מוסיפים את ה- PRO MAX ואבקת הפורמולה 1 ומערבבים לבלילה אחידה.
  3. מחממים במיקרוגל 2-2.5 דקות, עד שהסופלה התרומם.
  4. להכנת רוטב השוקולד: ממיסים קוביית שוקולד ויוצקים מעל.

אשקלונים - המקומון היומי של אשקלון באינטרנט


$(function(){ScheduleRotate([[function() {setImageBanner('6fd6d600-d54e-450b-b248-e42c057a35ad','/dyncontent/2022/7/6/7368733b-c4ca-4e63-9946-144e580383dd.jpg',14890,'קראנצו 525-110',525,78,true,46709,'Image','');},15],[function() {setImageBanner('6fd6d600-d54e-450b-b248-e42c057a35ad','/dyncontent/2022/7/12/e258ab5d-2846-4ec8-b263-51dad8906bfc.jpg',14136,'מכללה 525-80',525,78,true,46709,'Image','');},15]]);}) אשקלונים - המקומון היומי של אשקלון באינטרנט
 
 
x
pikud horef
פיקוד העורף התרעה במרחב אשדוד 271, אשדוד 271, אשדוד 271
פיקוד העורף מזכיר: יש לחכות 10 דקות במרחב המוגן לפני שיוצאים החוצה