סלט אבוקדו אננס ומלפפונים

$(function(){setImageBanner('9443f193-d973-4d6e-a6ce-c5cb435a6595','/dyncontent/2023/9/10/6877a336-4605-4016-82f1-943260c5b5b3.jpg',14890,'קראנצו 525-110',525,78,false,46707,'Image','');})

בימים של צורך באוכל קל לעיכול, שיהיה גם מזין ומרענן, מגישה "חקלאי גרנות", חברת השיווק, מכירה והפצה של אבוקדו, פירות וירקות לרשתות המזון, מתכון לסלט צבעוני, עשיר בטעמים ובשילוב נהדר של פירות וירקות: סלט אננס, אבוקדו ומלפפונים. הסלט מזין וטעים, קל להכנה, מורכב מפירות העונה כמו אננס ואבוקדו ומתאים לארוחת ביניים, בוקר או ערב, לזוג או למשפחה.

צילום הדס ניצן

מצרכים (לכ-2 מנות):

1 אבוקדו של "חקלאי גרנות" קלוף וחתוך לקוביות

1/4 אננס קלוף וחתוך לקוביות

2 מלפפונים

1 פלפל אדום חריף קצוץ ללא הגרעינים

חופן עלי נענע או כוסברה קרועים גס

1/2 לימון

2 כפות שמן זית

קורט מלח ופלפל

 

אופן ההכנה:

  1. חוצים את המלפפונים ובעזרת כפית מורידים את הגרעינים. חותכים את המלפפונים לקוביות ומניחים בקערה.
  2. מוסיפים את קוביות האבוקדו, אננס, פלפל חריף ועשבי התיבול. מזליפים מיץ לימון ומערבבים.
  3. מתבלים במלח ופלפל, מוסיפים שמן זית ומערבבים.

$(function(){ScheduleRotate([[function() {setImageBanner('f8bc6b7f-0f9b-4f2c-abe8-c85e3e75537b','/dyncontent/2024/6/10/8a1346f3-1a6b-4846-8332-d34023e8067b.jpg',17419,'מכללת 525-80',525,78,true,46709,'Image','');},15],[function() {setImageBanner('f8bc6b7f-0f9b-4f2c-abe8-c85e3e75537b','/dyncontent/2023/9/10/6877a336-4605-4016-82f1-943260c5b5b3.jpg',14890,'קראנצו 525-110',525,78,true,46709,'Image','');},15]]);}) אשקלונים - המקומון היומי של אשקלון באינטרנט
 
 
x
pikud horef
פיקוד העורף התרעה במרחב אשדוד 271, אשדוד 271, אשדוד 271
פיקוד העורף מזכיר: יש לחכות 10 דקות במרחב המוגן לפני שיוצאים החוצה