$(function(){ScheduleRotate([[function() {setImageBanner('41011b86-567b-40a0-955b-05e0c4a9e0a1','/dyncontent/2024/5/21/fa3ec48f-d0e2-42be-b1c9-d3964e1c0d0c.jpg',17926,'525-110',525,78,true,46707,'Image','');},15],[function() {setImageBanner('41011b86-567b-40a0-955b-05e0c4a9e0a1','/dyncontent/2023/9/10/6877a336-4605-4016-82f1-943260c5b5b3.jpg',14890,'קראנצו 525-110',525,78,true,46707,'Image','');},15]]);})

קבלו מתכון קל הכנה ומתאים לימי הקיץ החמים, לבילוי ולאירוח מבית "חקלאי גרנות", חברת השיווק, מכירה והפצה של פירות וירקות לרשתות המזון, המתמחה בגידול ושיווק של אבוקדו ומנגו

צילום הדס ניצן

מצרכים (לכ-2 מנות):

1 מנגו של "חקלאי גרנות"

6-8 עגבניות שרי

1/2 שקית עלי רוקט (75 גרם)

12 כדורי בייבי מוצרלה

2-3 שמן זית איכותי

1 כף חומץ בלסמי מצומצם

קורט מלח לבן או שחור

 

אופן ההכנה:

  1. חותכים את המנגו לפרוסות ואת עגבניות השרי לרבעים.
  2. בקערת הגשה מניחים עלי רוקט, עליהם מסדרים את פרוסות המנגו, כדורי המוצרלה ורבעי עגבניות השרי.
  3. מתבלים בשמן זית, מלח וחומץ בלסמי מצומצם. לתוספת חריפות, ניתן להוסיף מעט בצל סגול ו /או פלפל צ׳ילי.
  4. מערבבים ומגישים מיד.

 


$(function(){ScheduleRotate([[function() {setImageBanner('64bf5d32-acdc-45bd-939a-574f5b20dd92','/dyncontent/2024/5/16/6aa6d421-773d-4351-935f-ed48fb5a323f.jpg',17419,'מכללת 525-80',525,78,true,46709,'Image','');},15],[function() {setImageBanner('64bf5d32-acdc-45bd-939a-574f5b20dd92','/dyncontent/2024/5/21/fa3ec48f-d0e2-42be-b1c9-d3964e1c0d0c.jpg',17926,'525-110',525,78,true,46709,'Image','');},15],[function() {setImageBanner('64bf5d32-acdc-45bd-939a-574f5b20dd92','/dyncontent/2023/9/10/6877a336-4605-4016-82f1-943260c5b5b3.jpg',14890,'קראנצו 525-110',525,78,true,46709,'Image','');},15]]);}) אשקלונים - המקומון היומי של אשקלון באינטרנט
 
 
x
pikud horef
פיקוד העורף התרעה במרחב אשדוד 271, אשדוד 271, אשדוד 271
פיקוד העורף מזכיר: יש לחכות 10 דקות במרחב המוגן לפני שיוצאים החוצה