$(function(){ScheduleRotate([[function() {setImageBanner('5dbd7d46-6167-46df-98ab-2490d4c3b452','/dyncontent/2024/5/21/fa3ec48f-d0e2-42be-b1c9-d3964e1c0d0c.jpg',17926,'525-110',525,78,true,46707,'Image','');},15],[function() {setImageBanner('5dbd7d46-6167-46df-98ab-2490d4c3b452','/dyncontent/2023/9/10/6877a336-4605-4016-82f1-943260c5b5b3.jpg',14890,'קראנצו 525-110',525,78,true,46707,'Image','');},15]]);})
השף של המגזין השבועי שלנו, גיא פרץ מציג מתכון לסלט קוסקוס מהיר להכנה ובריא, עם ירקות, עשבי תיבול ועוד. נהדר כתוספת או כארוחה קלילה.
מרכיבים (4 מנות): 350 גרם קוסקוס מחיטה מלאה
1 סלק אדום טרי, קלוף וחתוך לרצועות דקיקות 1 גזר טרי, קלוף וחתוך לרצועות דקות פלפל אדום, חתוך לרצועות דקות חצי חבילת נבטים עבים 4 גבעולי סלרי קצוצים 3 בצלים ירוקים קצוצים 4 צנוניות קצוצות מיץ מלימון 1 מלח ופלפל שחור טחון טרי 2 כפות שמן זית 300 גרם טופו חתוך לקוביות מרינדה לטופו כף סויה מתוקה כף מירין רבע כפית ג'ינג'ר קצוץ 3 טיפות שמן שומשום מלח ופלפל שחור טחון טרי אופן ההכנה: 1. מערבבים את חומרי המרינדה ומשרים בה את הטופו. 2. מניחים בקערה את הקוסקוס, מערבבים עם מעט מלח ו-2 כפות שמן זית. 2. יוצקים מעל 2 כוסות מים רותחים, מערבבים ומכסים למשך 5 דקות. 3. מוסיפים את יתר החומרים ומערבבים יחד. 4. מפזרים מעל את נתחי הטופו ומגישים קר.
$(function(){ScheduleRotate([[function() {setImageBanner('f9d06346-c6c6-4c7a-8c6c-91ce27bfed35','/dyncontent/2024/7/15/0b17c220-8774-4465-8024-5195269f603c.jpg',17419,'מכללת 525-80',525,78,true,46709,'Image','');},15],[function() {setImageBanner('f9d06346-c6c6-4c7a-8c6c-91ce27bfed35','/dyncontent/2024/5/21/fa3ec48f-d0e2-42be-b1c9-d3964e1c0d0c.jpg',17926,'525-110',525,78,true,46709,'Image','');},15],[function() {setImageBanner('f9d06346-c6c6-4c7a-8c6c-91ce27bfed35','/dyncontent/2023/9/10/6877a336-4605-4016-82f1-943260c5b5b3.jpg',14890,'קראנצו 525-110',525,78,true,46709,'Image','');},15]]);})
אשקלונים - המקומון היומי של אשקלון באינטרנט
|
|
|
|