$(function(){setImageBanner('d7eb024d-7295-4991-999d-4fabe640bb43','/dyncontent/2023/9/10/6877a336-4605-4016-82f1-943260c5b5b3.jpg',14890,'קראנצו 525-110',525,78,false,46707,'Image','');})
השף של המגזין השבועי שלנו, גיא פרץ מציג מתכון לסלט קוסקוס מהיר להכנה ובריא, עם ירקות, עשבי תיבול ועוד. נהדר כתוספת או כארוחה קלילה.
מרכיבים (4 מנות): 350 גרם קוסקוס מחיטה מלאה
$(function(){setImageBanner('3ef875a2-07da-431d-ae91-1349c02a28c9','/dyncontent/2025/8/31/0d22c21d-ffc5-4d4b-898e-7bdf45045b96.jpg',16338,'צמפיון 510-80',510,80,false,46708,'Image','');})1 סלק אדום טרי, קלוף וחתוך לרצועות דקיקות 1 גזר טרי, קלוף וחתוך לרצועות דקות פלפל אדום, חתוך לרצועות דקות חצי חבילת נבטים עבים 4 גבעולי סלרי קצוצים 3 בצלים ירוקים קצוצים 4 צנוניות קצוצות מיץ מלימון 1 מלח ופלפל שחור טחון טרי 2 כפות שמן זית 300 גרם טופו חתוך לקוביות מרינדה לטופו כף סויה מתוקה כף מירין רבע כפית ג'ינג'ר קצוץ 3 טיפות שמן שומשום מלח ופלפל שחור טחון טרי אופן ההכנה: 1. מערבבים את חומרי המרינדה ומשרים בה את הטופו. 2. מניחים בקערה את הקוסקוס, מערבבים עם מעט מלח ו-2 כפות שמן זית. 2. יוצקים מעל 2 כוסות מים רותחים, מערבבים ומכסים למשך 5 דקות. 3. מוסיפים את יתר החומרים ומערבבים יחד. 4. מפזרים מעל את נתחי הטופו ומגישים קר.
$(function(){ScheduleRotate([[function() {setImageBanner('8832a223-c8f3-4f72-a3ca-788dc8b3c50c','/dyncontent/2025/9/8/78309ae1-d92c-4133-817c-1dfc11a46671.jpg',17419,'מכללת 525-80',525,78,true,46709,'Image','');},15],[function() {setImageBanner('8832a223-c8f3-4f72-a3ca-788dc8b3c50c','/dyncontent/2023/9/10/6877a336-4605-4016-82f1-943260c5b5b3.jpg',14890,'קראנצו 525-110',525,78,true,46709,'Image','');},15]]);})
אשקלונים - המקומון היומי של אשקלון באינטרנט
$(function(){setImageBanner('4ff025cd-3ad5-4cd7-bd7a-3bf1b9f820df','/dyncontent/2025/8/31/0d22c21d-ffc5-4d4b-898e-7bdf45045b96.jpg',16338,'צמפיון 510-80',525,78,false,46710,'Image','');})
|
|
|
|