$(function(){ScheduleRotate([[function() {setImageBanner('ee4232db-f3da-445f-ba9a-a909fdb9f57c','/dyncontent/2022/7/6/7368733b-c4ca-4e63-9946-144e580383dd.jpg',14890,'קראנצו 525-110',525,78,true,46707,'Image','');},15],[function() {setImageBanner('ee4232db-f3da-445f-ba9a-a909fdb9f57c','/dyncontent/2022/7/14/bcd11775-e4c8-47ff-82b0-0e5ef29ae483.jpg',14666,'פרנקו 525-85',525,78,true,46707,'Image','');},15],[function() {setImageBanner('ee4232db-f3da-445f-ba9a-a909fdb9f57c','/dyncontent/2022/8/17/90bf99b9-c1b4-4778-a195-64a9d6286402.jpg',14136,'מכללה 525-80',525,78,true,46707,'Image','');},15]]);})
מתכון לקוקטייל קייצי ומרענן שיצנן את הימים החמים: סנגרייה תפוחים. מוגש על ידי חברת "פרימור", יצרנית המיצים הסחוטים הטבעיים המובילה בישראל, מגישה יחד עם הבלוגרית אולגה טוכשר ("המרכיב הסודי"),
מצרכים (לכ- 6 מנות): 2 תפוחים ירוקים חתוכים לפרוסות דקות 2 תפוחים אדומים חתוכים לפרוסות דקות 1 לימון חתוך לפלחים 1/2 כוס גרגירי רימון (בעונה) 2 כוסות מיץ תפוחים סחוט טרי של "פרימור" 1/4 כוס ברנדי או ליקר תפוחים (לא חובה) 1.5 כוסות יין לבן חצי יבש או יין מבעבע קר להגשה: מקלות קינמון / כוכבי אניס / עלי נענע אופן ההכנה: - בכד שמים את שני סוגי התפוחים החתוכים ומוסיפים את פלחי הלימון וגרגירי הרימון.
- יוצקים מעל את מיץ התפוחים, הברנדי או הליקר (לא חובה) והיין. אם משתמשים ביין מבעבע – שומרים להגשה. מערבבים ומעבירים לקירור למשך שעה לפחות.
- לקראת הגשה מוסיפים לכד את היין המבעבע ומערבבים.
- מוזגים את הסנגרייה לכוסות הגשה. מוסיפים את הפירות ומגישים מיד עם תוספת מקל קינמון ו/או כוכב אניס. ניתן לקשט גם עם כמה עלי נענע טריים.
אשקלונים - המקומון היומי של אשקלון באינטרנט
$(function(){ScheduleRotate([[function() {setImageBanner('8e74fc82-efdc-4632-84df-d943c97fa8f4','/dyncontent/2022/7/6/7368733b-c4ca-4e63-9946-144e580383dd.jpg',14890,'קראנצו 525-110',525,78,true,46709,'Image','');},15],[function() {setImageBanner('8e74fc82-efdc-4632-84df-d943c97fa8f4','/dyncontent/2022/8/17/90bf99b9-c1b4-4778-a195-64a9d6286402.jpg',14136,'מכללה 525-80',525,78,true,46709,'Image','');},15]]);})
אשקלונים - המקומון היומי של אשקלון באינטרנט
|
|
|
|