עוגיות יויו
אלדה נתנאל
07.12.20 / 08:20
מותג מוצרי האפייה המוביל בישראל מימונ'ס, בבעלות תבליני מימון, מגיש יחד על בלוגרית האוכל ענבל לביא (פיית העוגיות), מתכון חגיגי לרגל חנוכה, של עוגיות מטוגנות, אווריריות ומטריפות, ללא שמרים
![צילום ענבל לביא צילום ענבל לביא](/dyncontent/2020/12/7/fd6defcc-a90e-4af1-beed-5c407d15fbbf.jpg)
מצרכים (לכ 30 עוגיות):
3 וחצי כוסות (500 גרם) קמח לעוגות ועוגיות maimon's
1 וחצי שקיות אבקת אפייה maimon's
1/2 כוס (100 גרם) סוכר
1/4 כוס (60 מ"ל) מיץ תפוזים, סחוט טרי
1 קליפה מגוררת מחצי תפוז
1 כפית תמצית וניל maimon's
1/2 כוס (100 גרם) שמן
תרסיס שמן קנולה maimon's
שמן לטיגון עמוק
לסירופ:
2 כוסות (400 גרם) סוכר
2/3 כוס (160 מ"ל) מים
1 קליפה מגוררת מתפוז שלם
מיץ מחצי לימון
לציפוי:
1 שקית (100גרם) קוקוס לבן טחון maimon's
אופן ההכנה:
- בקערת מערבל חשמלי עם וו גיטרה מערבבים ביצים, סוכר, מיץ תפוזים, קליפת תפוז מגוררת, תמצית וניל ושמן לתערובת חלקה.
- מוסיפים בהדרגה קמח לעוגות ועוגיות ואבקת אפייה ולשים 8-10 דקות במהירות נמוכה עד לקבלת בצק אחיד ורך.