$(function(){ScheduleRotate([[function() {setImageBanner('ced43512-5345-4a7c-8c94-eb3bb92d8f4f','/dyncontent/2023/9/10/6877a336-4605-4016-82f1-943260c5b5b3.jpg',14890,'קראנצו 525-110',525,78,true,46707,'Image','');},15],[function() {setImageBanner('ced43512-5345-4a7c-8c94-eb3bb92d8f4f','/dyncontent/2024/5/21/fa3ec48f-d0e2-42be-b1c9-d3964e1c0d0c.jpg',17926,'525-110',525,78,true,46707,'Image','');},15]]);})
במיוחד לחובבי השוקולד, הרבלייף מנדבת מתכון שהוא גם קינוח שוקולדי מושלם וגם בריא ומועשר בחלבון: עוגיות שוקולד ואגוזי לוז!
עוגיות שוקולד ואגוזי לוז (8 עוגיות) מרכיבים:
לעוגיות: 2 כפות מדידה של אבקת חלבון בטעם שוקולד 60 גרם שיבולת שועל 1 בננה בשלה, מעוכה 1 כף דבש 1 כף חמאת אגוזי לוז ציפוי (לא חובה): 20 גרם שוקולד מריר, מומס 1 כף אגוזי לוז קצוצים אופן ההכנה: עוגיות: מכניסים את כל מרכיבי העוגיות למעבד מזון ומערבלים עד לקבלת תערובת אחידה. מחלקים את התערובת ל-8 כדורים ומשטחים ליצירת צורת עוגייה. ציפוי: מזלפים שוקולד מריר מומס ומפזרים את אגוזי הלוז הקצוצים על העוגיות להגשה.
$(function(){ScheduleRotate([[function() {setImageBanner('232a9f02-ac30-4d00-9633-8efe10063bb2','/dyncontent/2024/5/21/fa3ec48f-d0e2-42be-b1c9-d3964e1c0d0c.jpg',17926,'525-110',525,78,true,46709,'Image','');},15],[function() {setImageBanner('232a9f02-ac30-4d00-9633-8efe10063bb2','/dyncontent/2023/9/10/6877a336-4605-4016-82f1-943260c5b5b3.jpg',14890,'קראנצו 525-110',525,78,true,46709,'Image','');},15],[function() {setImageBanner('232a9f02-ac30-4d00-9633-8efe10063bb2','/dyncontent/2024/7/15/0b17c220-8774-4465-8024-5195269f603c.jpg',17419,'מכללת 525-80',525,78,true,46709,'Image','');},15]]);})
אשקלונים - המקומון היומי של אשקלון באינטרנט
|
|
|
|