$(function(){setImageBanner('012ef0cd-b6c3-4508-b586-452dad0deea3','/dyncontent/2023/9/10/6877a336-4605-4016-82f1-943260c5b5b3.jpg',14890,'קראנצו 525-110',525,78,false,46707,'Image','');})
במיוחד לחובבי השוקולד, הרבלייף מנדבת מתכון שהוא גם קינוח שוקולדי מושלם וגם בריא ומועשר בחלבון: עוגיות שוקולד ואגוזי לוז!
עוגיות שוקולד ואגוזי לוז (8 עוגיות) מרכיבים:
$(function(){setImageBanner('3a8585aa-5832-4117-b7e9-2bac020b3a73','/dyncontent/2025/9/18/633989aa-3cee-4a73-9318-2b15b4fa2ebe.jpg',16338,'צמפיון 510-80',510,80,false,46708,'Image','');})לעוגיות: 2 כפות מדידה של אבקת חלבון בטעם שוקולד 60 גרם שיבולת שועל 1 בננה בשלה, מעוכה 1 כף דבש 1 כף חמאת אגוזי לוז ציפוי (לא חובה): 20 גרם שוקולד מריר, מומס 1 כף אגוזי לוז קצוצים אופן ההכנה: עוגיות: מכניסים את כל מרכיבי העוגיות למעבד מזון ומערבלים עד לקבלת תערובת אחידה. מחלקים את התערובת ל-8 כדורים ומשטחים ליצירת צורת עוגייה. ציפוי: מזלפים שוקולד מריר מומס ומפזרים את אגוזי הלוז הקצוצים על העוגיות להגשה.
$(function(){ScheduleRotate([[function() {setImageBanner('1b20230e-f23a-4abe-8ae1-06c1c55a3f7e','/dyncontent/2025/9/8/78309ae1-d92c-4133-817c-1dfc11a46671.jpg',17419,'מכללת 525-80',525,78,true,46709,'Image','');},15],[function() {setImageBanner('1b20230e-f23a-4abe-8ae1-06c1c55a3f7e','/dyncontent/2023/9/10/6877a336-4605-4016-82f1-943260c5b5b3.jpg',14890,'קראנצו 525-110',525,78,true,46709,'Image','');},15]]);})
אשקלונים - המקומון היומי של אשקלון באינטרנט
$(function(){setImageBanner('cf6e6b0f-de62-4775-aeb3-a1889cebdb1f','/dyncontent/2025/9/18/633989aa-3cee-4a73-9318-2b15b4fa2ebe.jpg',16338,'צמפיון 510-80',525,78,false,46710,'Image','');})
|
|
|
|