עוף וירקות בקארי ירוק וקרם קוקוס!

$(function(){setImageBanner('b7619385-f2a5-41b4-8125-d683c21280bd','/dyncontent/2023/9/10/6877a336-4605-4016-82f1-943260c5b5b3.jpg',14890,'קראנצו 525-110',525,78,false,46707,'Image','');})

מתכון פשוט וקל בניחוח של תאילנד! מתכון לעוף וירקות בתבשיל קארי ירוק וקרס קוקוס

מרכיבים (2 מנות)

2 כפות שמן

2 נתחי חזה עוף חתוכים לרצועות/קוביות

1 בצל

300 גרם פרחי כרובית

2 גזרים

200 גרם שעועית ירוקה קפואה

2 גבעולי בצל ירוק

2 שיני שום

3 כפות רוטב קארי ירוק

200 גרם קרס קוקוס

כף ממרח פסטו

מלח ופלפל

 צילום: יהלי אוזן

אופן הכנה

  1. נחתוך את חזה העוף לרצועות או קוביות
  2. נקצוץ את שיני השום ואת הירקות (בצל, גזר, כרובית, בצל ירוק ) לקוביות
  3. במחבת ווק עם מעט שמן נטגן את רצועות העוף כמה דקות עד שהוא מבושל, נוציא לצלחת נקייה
  4. באותו מחבת נחמם כף שמן, נשים את הגזר והבצל ונטגן קלות
  5. נוסיף את השום, הכרובית והשעועית ונמשיך לטגן על אש בינונית
  6. נחזיר את רצועות העוף ונמשיך להקפיץ, נוסיף מלח ופלפל לפי טעם
  7. נוסיף למחבת את רוטב הקארי, קרם הקוקוס והפסטו ונערבב היטב. נניח לתבשיל להתבשל על אש נמוכה כ-10 דקות
  8. נוסיף את הבצל הירוק ונגיש מיד לצד אורז לבן

בתיאבון!

צילום: יהלי אוזן


$(function(){ScheduleRotate([[function() {setImageBanner('334efbbc-3af5-4cb5-a574-47e2970262f3','/dyncontent/2024/6/10/8a1346f3-1a6b-4846-8332-d34023e8067b.jpg',17419,'מכללת 525-80',525,78,true,46709,'Image','');},15],[function() {setImageBanner('334efbbc-3af5-4cb5-a574-47e2970262f3','/dyncontent/2023/9/10/6877a336-4605-4016-82f1-943260c5b5b3.jpg',14890,'קראנצו 525-110',525,78,true,46709,'Image','');},15]]);}) אשקלונים - המקומון היומי של אשקלון באינטרנט
 
 
x
pikud horef
פיקוד העורף התרעה במרחב אשדוד 271, אשדוד 271, אשדוד 271
פיקוד העורף מזכיר: יש לחכות 10 דקות במרחב המוגן לפני שיוצאים החוצה