$(function(){setImageBanner('8e416761-de39-4467-8fa5-3592829db9b8','/dyncontent/2023/9/10/6877a336-4605-4016-82f1-943260c5b5b3.jpg',14890,'קראנצו 525-110',525,78,false,46707,'Image','');})

באדיבות חלי ממן, רשת תמיכה לאורח חיים בריא

חלי ממן יחסי ציבור

מרכיבים:

  • תפוח בינוני, מקולף וחתוך לקוביות קטנות
  • כוס וחצי מים
  • כוס מיץ תפוחים דיאטטי מכל סוג (של ספרינג, פריגת וכו')
  • כוס יין אדום חצי יבש (כל כוס במתכון מכילה 240 מ
  • תפוז מקולף וחתוך לקוביות קטנות
  • גרידת לימון קטן
  • מקל קינמון

אופן הכנה:

$(function(){setImageBanner('fc30a2df-41a0-4d1c-a8de-d9411ff272ab','/dyncontent/2025/9/18/633989aa-3cee-4a73-9318-2b15b4fa2ebe.jpg',16338,'צמפיון 510-80',510,80,false,46708,'Image','');})

מבשלים את כל הרכיבים עד לרתיחה.  מנמיכים את האש ומבשלים עוד כרבע שעה (ככל שהפונץ' יתבשל זמן רב יותר – כמות האלכוהול בתוכו תקטן והנפח שלו יצטמצם).

מומלץ להגיש חם.  אפשר להחליף את כוס היין בכוס מיץ תפוחים , כדי ליצור פונץ' לאלכוהול, ולחלק אותו ל- 4 מנות.  מעולה להגשה בחורף בכלל, ובט"ו בשבט בפרט.

אפשר לתבל גם בפלפל שחור, בציפורן ובממתיק מלאכותי לפי הטעם, או להוסיף לסיר שקית תה צ'אי מסאלה, לתיבול מרוכז יותר.

 


$(function(){setImageBanner('f0e7b8bc-d54e-48b0-be68-db42e87b1d31','/dyncontent/2023/9/10/6877a336-4605-4016-82f1-943260c5b5b3.jpg',14890,'קראנצו 525-110',525,78,false,46709,'Image','');}) אשקלונים - המקומון היומי של אשקלון באינטרנט
 
$(function(){setImageBanner('40e48b77-693a-42a4-aef1-7bf882c80083','/dyncontent/2025/9/18/633989aa-3cee-4a73-9318-2b15b4fa2ebe.jpg',16338,'צמפיון 510-80',525,78,false,46710,'Image','');})
 
pikud horef
פיקוד העורף התרעה במרחב אשדוד 271, אשדוד 271, אשדוד 271
פיקוד העורף מזכיר: יש לחכות 10 דקות במרחב המוגן לפני שיוצאים החוצה