פרחי בצק עלים וסלמי

$(function(){setImageBanner('49c28ca1-bd25-4f00-a4e7-b61cf1b090ac','/dyncontent/2023/9/10/6877a336-4605-4016-82f1-943260c5b5b3.jpg',14890,'קראנצו 525-110',525,78,false,46707,'Image','');})

חברת "מעדני יחיעם", יצרנית הנקניקים והפסטרמות הישראלית המובילה, מגישה מתכון טעים וקל הכנה של פרחי בצק עלים ונקניק סלמי. המאפה מהיר הכנה ויכול להתאים לארוחת צהרים או ערב, או כתוספת מקושטת ויפה לאירוח. ניתן להכין עם הילדים כחלק מפעילות משפחתית, לא תאמינו עד כמה שזה טעים.

צילום : תפיקו הפקות

מצרכים (לכ-12 יחידות):

150 גרם נקניק סלמי צרפתי של "מעדני יחיעם"

1 ק"ג בצק עלים מופשר בהתאם להוראות היצרן

2-3 כפות חרדל דיז'ון

1 ביצה להברשה

 

אופן ההכנה:

  1. מחממים את התנור ל- 180 מעלות, מרפדים תבנית בנייר אפייה.
  2. חותכים את עיגולי הנקניק לחצאים.
  3. מרדדים את הבצק וחותכים לרצועות צרות יותר מחצאי הנקניק.
  4. מורחים את רצועות הבצק בחרדל ומסדרים מעל את חצאי הנקניק, אחד בצמוד לשני, עם החלק המעוגל כלפי מעלה.
  5. מגלגלים כל רצועה ל"פרח", מקפלים את הקצה כלפי מטה ומניחים בתוך תבנית שקעים.
  6. מברישים בעדינות בביצה ואופים בין 25 ל- 30 דקות, או עד שהמאפים מזהיבים.

 


$(function(){ScheduleRotate([[function() {setImageBanner('15ce726a-e9e9-42b9-a71c-21933061fe46','/dyncontent/2024/9/24/1e856a96-8186-4b73-a322-84c3bcb30084.jpg',17419,'מכללת 525-80',525,78,true,46709,'Image','');},15],[function() {setImageBanner('15ce726a-e9e9-42b9-a71c-21933061fe46','/dyncontent/2023/9/10/6877a336-4605-4016-82f1-943260c5b5b3.jpg',14890,'קראנצו 525-110',525,78,true,46709,'Image','');},15]]);}) אשקלונים - המקומון היומי של אשקלון באינטרנט
 
 
x
pikud horef
פיקוד העורף התרעה במרחב אשדוד 271, אשדוד 271, אשדוד 271
פיקוד העורף מזכיר: יש לחכות 10 דקות במרחב המוגן לפני שיוצאים החוצה