פשטידת ברוקולי, בצל וגבינות
$(function(){setImageBanner('9dce870b-bc86-44e4-bcba-fd58b430f736','/dyncontent/2023/9/10/6877a336-4605-4016-82f1-943260c5b5b3.jpg',14890,'קראנצו 525-110',525,78,false,46707,'Image','');})
אין כמו פשטידה מנצחת לארוחה בריאה וטעימה! הפעם נביא לכם מתכון לפשטידת ברוקולי, בצל וגבינות שמכינים בקלות
מצרכים (4 מנות- תבנית מבלנית) 500 גרם ברוקולי 1 בצל
$(function(){setImageBanner('cd5d3f88-edc5-41b6-bb0d-be4e1636d54a','/dyncontent/2025/9/18/633989aa-3cee-4a73-9318-2b15b4fa2ebe.jpg',16338,'צמפיון 510-80',510,80,false,46708,'Image','');})2 ביצים 1 קופסת קוטג' / גבינה לבנה 100 גרם גבינת עיזים 200 גרם גבינה צהובה מגוררת 3 כפות שמנת לבישול מלח ופלפל מעט שמן כף קמח כוסמין / קמח לבן 
אופן הכנה: 1. נחמם מים רותחים בסיר ונחלוט בו את הברוקולי במשך 10 דקות עד לריכוך 2. נחתוך את הברוקולי לפרחים וחתיכות קטנות 3. נחמם תנור ל-180 מעלות 4. נקצוץ את הבצל ונטגן אותו עד שמתרכך ומזהיב 5. בקערה נערבב את חומרי הפשטידה: ביצים, גבינות, קמח, ברוקולי ובצל, נתבל במלח ופלפל לפי טעם אישי 6. נשמן תבנית מלבנית חסינת חום ונשפוך לתוכה את תערובת הפשטידה 7. נפזר מלמעלה מעט גבינה צהובה מגוררת ונכניס לתנור ל-40-45 דקות אפייה עד שמזהיב נגיש לצד סלט ירקות, בתיאבון!
$(function(){ScheduleRotate([[function() {setImageBanner('bd9a8275-865d-4d60-adda-8acaaec0ffa1','/dyncontent/2025/9/8/78309ae1-d92c-4133-817c-1dfc11a46671.jpg',17419,'מכללת 525-80',525,78,true,46709,'Image','');},15],[function() {setImageBanner('bd9a8275-865d-4d60-adda-8acaaec0ffa1','/dyncontent/2023/9/10/6877a336-4605-4016-82f1-943260c5b5b3.jpg',14890,'קראנצו 525-110',525,78,true,46709,'Image','');},15]]);})
אשקלונים - המקומון היומי של אשקלון באינטרנט
$(function(){setImageBanner('d0d7451e-de4e-4c48-96c9-10dc8021c421','/dyncontent/2025/9/18/633989aa-3cee-4a73-9318-2b15b4fa2ebe.jpg',16338,'צמפיון 510-80',525,78,false,46710,'Image','');})
|
|
|
|