פשטידת פסטה קראנצ'ית עם טונה וזיתים
$(function(){ScheduleRotate([[function() {setImageBanner('a3ea56af-3799-48af-b7c4-1d9b8c9b63de','/dyncontent/2023/10/23/8b7b8c22-4b3a-4ee2-a89f-d5775ce9f5d8.jpg',14136,'מכללה 525-80',525,78,true,46707,'Image','');},15],[function() {setImageBanner('a3ea56af-3799-48af-b7c4-1d9b8c9b63de','/dyncontent/2023/9/10/6877a336-4605-4016-82f1-943260c5b5b3.jpg',14890,'קראנצו 525-110',525,78,true,46707,'Image','');},15]]);})
לקראת חג הקציר מותג הטונה המוביל ריו מרה מציע מתכון לשבועות שהוא חגיגה של טעמים: פשטידת פסטה קראנצ'ית עם טונה וזיתים.
רכיבים: קופסת טונה ריו מרה בשמן זית 160 גרם 400 גרם ספגטי מבושל ברוטב עגבניות
$(function(){setImageBanner('7c918260-cfbd-4c45-8476-759a76dfe6fa','/dyncontent/2023/9/20/3994434a-2f4d-484d-a4c2-71ed8a5d0981.jpg',16338,'מוצצים 510-80',510,80,false,46708,'Image','');})2 ביצים 20 גרם זיתים מגולענים צרור פטרוזיליה קצוץ 40 גרם שמן זית כתית מעולה אופן ההכנה: - מסננים את הטונה, שמים בקערה ומועכים בעזרת מזלג.
- מוסיפים את הזיתים הקצוצים גס ואת הפטרוזיליה הקצוצה.
- מוסיפים את הביצים לקערה ומערבבים הכל היטב, כך שהמרכיבים יתאחדו.
- מחממים מחבת טפלון בקוטר 26 ס"מ עם מעט שמן זית, מניחים בשכבה ראשונה את הספגטי המוכן ומעליו את שופכים בשכבה דקה את תערובת הטונה.
- מבשלים על חום נמוך את הפשטידה משני הצדדים, הופכים עד שיתקבל צבע זהוב והפשטידה תהפוך לפריכה מאוד.
בתיאבון! המתכון באדיבות RIO MARE
$(function(){ScheduleRotate([[function() {setImageBanner('dcadef1a-31f5-4bb6-9bc0-8e582580b6da','/dyncontent/2023/10/23/8b7b8c22-4b3a-4ee2-a89f-d5775ce9f5d8.jpg',14136,'מכללה 525-80',525,78,true,46709,'Image','');},15],[function() {setImageBanner('dcadef1a-31f5-4bb6-9bc0-8e582580b6da','/dyncontent/2023/9/10/6877a336-4605-4016-82f1-943260c5b5b3.jpg',14890,'קראנצו 525-110',525,78,true,46709,'Image','');},15]]);})
אשקלונים - המקומון היומי של אשקלון באינטרנט
$(function(){setImageBanner('488e1f6d-1684-40ee-847f-ae8e7ff8ce22','/dyncontent/2023/9/20/3994434a-2f4d-484d-a4c2-71ed8a5d0981.jpg',16338,'מוצצים 510-80',525,78,false,46710,'Image','');})
|
|
|
|