קדירת עוף בסויה בשילוב דבש, חרדל, תפו״א ופטריות

$(function(){setImageBanner('38f2a801-6cf3-42b2-b0a0-e043f84ea4e0','/dyncontent/2023/9/10/6877a336-4605-4016-82f1-943260c5b5b3.jpg',14890,'קראנצו 525-110',525,78,false,46707,'Image','');})

המתכון קל להכנה ומתאים כמנה עיקרית באדיבות המותג הקולינארי מאסטר שף

מאסטר שף

מצרכים:

6 נתחי פרגיות עוף (ירכי עוף ללא עור ועצמות)

מלח ופלפל

6 כפות רוטב סויה מאסטר שף

6 כפות יין לבן

3 כפות דבש

1 כף חרדל מאסטר שף

4 שיני שום כתושות

כפית שמן שומשום מאסטר שף

2 כפות שמן

חצי קילו תפוחי אדמה קטנים, מבושלים

12 בצלים קטנטנים (פנינה) או שאלוטס

סלסלת פטריות שמפיניון

 

הוראות הכנה:

  • מניחים את הפרגיות בקערה רחבה, מתבלים במלח ופלפל.
  • מוסיפים לתוך הקערה סויה, יין, דבש, חרדל, שום ושמן שומשום ומערבבים היטב.
  • מכסים ומניחים לנתחי העוף לספוג את התיבול לפחות חצי שעה.
  • מחממים תנור ל-220 מעלות.
  • מסדרים בתבנית בינונית תפוחי אדמה, בצלים ופטריות וביניהם את נתחי העוף
  • יוצקים מעל שמן זית
  • צולים 20 דקות, הופכים את העוף וצולים 20 דקות נוספות. במידת הצורך מוסיפים עוד קצת יין או מים.

$(function(){ScheduleRotate([[function() {setImageBanner('48faf90d-7084-4dc2-a3d3-0c2f26dd6944','/dyncontent/2024/6/10/8a1346f3-1a6b-4846-8332-d34023e8067b.jpg',17419,'מכללת 525-80',525,78,true,46709,'Image','');},15],[function() {setImageBanner('48faf90d-7084-4dc2-a3d3-0c2f26dd6944','/dyncontent/2023/9/10/6877a336-4605-4016-82f1-943260c5b5b3.jpg',14890,'קראנצו 525-110',525,78,true,46709,'Image','');},15]]);}) אשקלונים - המקומון היומי של אשקלון באינטרנט
 
 
x
pikud horef
פיקוד העורף התרעה במרחב אשדוד 271, אשדוד 271, אשדוד 271
פיקוד העורף מזכיר: יש לחכות 10 דקות במרחב המוגן לפני שיוצאים החוצה