קוקטייל עגבניות עם צ'ילי וסלרי
$(function(){ScheduleRotate([[function() {setImageBanner('14ebe656-e57f-4c1f-99ec-a4b82242b728','/dyncontent/2023/10/23/8b7b8c22-4b3a-4ee2-a89f-d5775ce9f5d8.jpg',14136,'מכללה 525-80',525,78,true,46707,'Image','');},15],[function() {setImageBanner('14ebe656-e57f-4c1f-99ec-a4b82242b728','/dyncontent/2023/9/10/6877a336-4605-4016-82f1-943260c5b5b3.jpg',14890,'קראנצו 525-110',525,78,true,46707,'Image','');},15]]);})
מצרכים (ל-2 מנות): לקוקטייל: 2 כוסות מיץ עגבניות של "פרימור"
$(function(){setImageBanner('58c425af-2e7d-4daf-aa34-b75a81e5ea3c','/dyncontent/2023/9/20/3994434a-2f4d-484d-a4c2-71ed8a5d0981.jpg',16338,'מוצצים 510-80',510,80,false,46708,'Image','');})3 גבעולי סלרי חתוכים גס 1 גזר חתוך גס 1/2 פלפל צ'ילי 2 כפות מיץ לימון 4-5 קוביות קרח מעט פלפל שחור לפי הטעם להגשה: 2 ענפי כוסברה / פטרוזיליה / סלרי 2 פלחי לימון קורט מלח אופן ההכנה: - בבלנדר שמים את כל רכיבי הקוקטייל וטוחנים עד לקבלת תערובת אחידה. טועמים ומתקנים את התיבול.
- טובלים קצוות של כוסות הגשה במים ולאחר מכן במלח דק, כדי שתיווצר מסגרת מלח אחידה.
- יוצקים את הקוקטייל לכוסות ומגישים עם ענפי כוסברה, פטרוזיליה או סלרי ופלחי לימון.
$(function(){ScheduleRotate([[function() {setImageBanner('0a2abe87-7c91-42f6-a5a2-f1e8d4334b4f','/dyncontent/2023/10/23/8b7b8c22-4b3a-4ee2-a89f-d5775ce9f5d8.jpg',14136,'מכללה 525-80',525,78,true,46709,'Image','');},15],[function() {setImageBanner('0a2abe87-7c91-42f6-a5a2-f1e8d4334b4f','/dyncontent/2023/9/10/6877a336-4605-4016-82f1-943260c5b5b3.jpg',14890,'קראנצו 525-110',525,78,true,46709,'Image','');},15]]);})
אשקלונים - המקומון היומי של אשקלון באינטרנט
$(function(){setImageBanner('efc04b00-0eca-42d9-b67f-9be2799e6ae0','/dyncontent/2023/9/20/3994434a-2f4d-484d-a4c2-71ed8a5d0981.jpg',16338,'מוצצים 510-80',525,78,false,46710,'Image','');})
|
|
|
|