קנלוני בטטה ברוטב פסטו שמנת

$(function(){setImageBanner('b2bf324b-8f4c-4524-b611-ca0954a355b8','/dyncontent/2023/9/10/6877a336-4605-4016-82f1-943260c5b5b3.jpg',14890,'קראנצו 525-110',525,78,false,46707,'Image','');})

המותג ברילה מציג מתכון נפלא ופשוט לקנלוני בטטה ברוטב פסטו בשמנת- לאכול ולהרגיש כמו באיטליה...תפתיעו את האורחים או סתם תתפנקו לארוחת הצהריים עם המשפחה. ההנאה מובטחת.

צילום אפיק גבאי

מצרכים:

1  חבילה של קנלוני- לתבנית בינונית יספיקו כ- 18 -17 גלילים

 1 צנצנת רוטב בזיליקום

 500 גרם גבינה למילוי ללא טעם ( כגון כנען / טוב טעם)

 100 גרם גבינת ריקוטה

 1 ביצה

 2 בטטות קלופות מבושלות ומרוסקות

 1 כפית מלח

 1 כפית פלפל שחור

קורט אגוז מוסקט

 2 כפות עלי טימין טרי

חצי כוס עגבניות שרי פרוסות

5  כפות ממרח פסטו

חצי כוס צנוברים

 150 גרם גבינת מוצרלה מגוררת

 

הוראות הכנה:

מערבבים בקערה את הריקוטה, הגבינה למילוי, הביצה, הטימין, המלח והפלפל.

ממלאים את גלילי הקנלוני

מניחים את רוטב הבזיליקום בתבנית אפייה ומעליו את גלילי הקנלוני.

בעקרה נפרדת מערבבים מיכל שמנת לבישול עם ממרח פסטו ומפזרים מעל גלילי הקנלוני, מניחים חצאי עגבניות שרי, מוצרלה מגוררת וצנוברים.

אופים בתנור שחומם מראש בכיסוי נייר אלומיניום כ- 20 דקות , מסירים את הכיסוי ואופים כ- 10 דקות נוספות עד להשחמה.

 

בתאבון!


$(function(){ScheduleRotate([[function() {setImageBanner('333246de-0c06-4f55-afb6-33cb594d734d','/dyncontent/2024/9/24/1e856a96-8186-4b73-a322-84c3bcb30084.jpg',17419,'מכללת 525-80',525,78,true,46709,'Image','');},15],[function() {setImageBanner('333246de-0c06-4f55-afb6-33cb594d734d','/dyncontent/2023/9/10/6877a336-4605-4016-82f1-943260c5b5b3.jpg',14890,'קראנצו 525-110',525,78,true,46709,'Image','');},15]]);}) אשקלונים - המקומון היומי של אשקלון באינטרנט
 
 
x
pikud horef
פיקוד העורף התרעה במרחב אשדוד 271, אשדוד 271, אשדוד 271
פיקוד העורף מזכיר: יש לחכות 10 דקות במרחב המוגן לפני שיוצאים החוצה