שלושה מתכונים של קרפים שלא הכרתם

$(function(){setImageBanner('70852056-1ed4-4b4f-a6d9-db5a3d382bb8','/dyncontent/2023/9/10/6877a336-4605-4016-82f1-943260c5b5b3.jpg',14890,'קראנצו 525-110',525,78,false,46707,'Image','');})

כולנו מכירים ואוהבים את הקרפ הצרפתי הקלאס אבל האם אכלתם פעם קרפ שעשוי מקישוא? ומה לגבי קרפ אבוקדו? אם אתם חובבי קרפים הנה שלושה מתכונים מיוחדים שיגוונו לכם את המנה האהובה ומי יודע – אולי אפילו תופתעו

המתכונים באדיבות מחלקת התזונה של מותג מוצרי החשמל Teka

קרפ קישוא 

רכיבים: 

עבור הבצק: 

- קישוא אחד

- 2 ביצים

- 120 גרם קמח חיטה

- מלח

-פלפל

 

למילוי ולקישוט:

 

- 150 גרם פטריות שיטאקי

- 150 גרם פטריות יער

- שמן זית כתית

- 1 כוס גבינת ברי

-פטרוזיליה טרייה

 

הוראות הכנה:

 

קוצצים את הקישואים, מסננים אותם ומערבבים בקערה גדולה עם הביצים, הקמח, המלח והפלפל עד לקבלת תערובת אחידה.

מניחים עיגולי בצק על מגש ה-AirFry עם נייר אפייה או בסיר טיגון תואם ואופים בפונקציית Airfry ב-ºC200 למשך 7-10 דקות.

בינתיים מטגנים את הפטריות חתוכות למנות במחבת עם שמן עד להזהבה ומתבלים.

חותכים את הגבינה לפרוסות.

לאחר שהקרפים מוכנים ממלאים בכמה פרוסות גבינה, מעט פטריות ומקפלים.

אופים שוב למשך 5 דקות נוספות באותה טמפרטורה ומקשטים בעלי פטרוזיליה.

 קרפ קישוא סטודיו teka

 

קרפ אבוקדו

 

רכיבים:

 

360 מ"ל מים או חלב צמחי לא ממותק

175 גר' קמח חיטה

10 גר' עמילן תירס

2 גרם מלח

1 גרם פלפל שחור

2 כפות פטרוזיליה קצוצה

גרידת לימון

אגוז מוסקט

 

בשביל המילוי:

 

200 גר' טופו

1 אבוקדו

1 מנגו

50 גרם סלט רוקט

עגבניות שרי

 

 

הוראות הכנה:

 

מערבבים את כל המרכיבים עד לקבלת תערובת אחידה

מחממים מחבת טפלון עם טיפת שמן ויוצקים את בלילת הקרפ, תוך הטיית המחבת לכיסוי התחתית.

מבשלים משני הצדדים, דקה לכל צד

ממלאים את הקרפים בפרוסות טופו, אבוקדו חתוך לקוביות עם כמה טיפות מיץ ליים, מנגו פרוס, עגבנייה וסלט רוקט.

 קרפ אבוקדו סטודיו teka

קרפ ביתי

 

רכיבים:

 

3 חלמוני ביצה

180 מ''ל חלב

180 מ''ל מים

125 גר' קמח

3 כפות סוכר

30 גר' חמאה מומסת

מעט מלח

חמאה לצורך שימון המחבת

 קרפ ביתי סטודיו teka

הוראות הכנה:

 

הכניסו את כל המרכיבים לקערה גדולה.

הקציפו למשך 1-2 דקות, עד לקבלת תערובת אחידה. הבלילה אמורה להיות בעלת מרקם חלק וללא גושים.

כסו את הבלילה והניחו אותה בצד למשך כחצי שעה.

שמנו את המחבת בעזרת מעט חמאה ומזגו חלק מהבלילה, עד שתכסה את תחתית המחבת. זכרו שקרפ אמור להיות דק.

כאשר הקרפ מקבל צבע חום מוזהב, הפכו אותו לצדו השני בעזרת תרווד.

כאשר הקרפ מוכן, הוציאו אותו מהמחבת וחזרו על הכנת הקרפ עד לסיום הבלילה או עד שתכינו את הכמות הרצויה.

הגישו לצד פירות יער ופזרו אבקת סוכר.


$(function(){ScheduleRotate([[function() {setImageBanner('4a504a0d-096b-48b3-bd7d-956fa9f43402','/dyncontent/2024/6/10/8a1346f3-1a6b-4846-8332-d34023e8067b.jpg',17419,'מכללת 525-80',525,78,true,46709,'Image','');},15],[function() {setImageBanner('4a504a0d-096b-48b3-bd7d-956fa9f43402','/dyncontent/2023/9/10/6877a336-4605-4016-82f1-943260c5b5b3.jpg',14890,'קראנצו 525-110',525,78,true,46709,'Image','');},15]]);}) אשקלונים - המקומון היומי של אשקלון באינטרנט
 
 
x
pikud horef
פיקוד העורף התרעה במרחב אשדוד 271, אשדוד 271, אשדוד 271
פיקוד העורף מזכיר: יש לחכות 10 דקות במרחב המוגן לפני שיוצאים החוצה