המאבק למען הטבות המס לתושבי אשקלון:
20.05.25 / 10:58
ראש עיריית אשקלון קיבל את תמיכת שר המשפטים, יריב לוין בחוק הטבות המס - ״אנחנו לא עוצרים לרגע במאבק הצודק למען הטבות מס לתושבות ותושבי אשקלון"

לאחר התחייבותו של שר האוצר, בצלאל סמוטריץ’, לקדם את חוק הטבות המס לתושבי אשקלון, ראש העיר תומר גלאם, קיבל את תמיכתו של שר המשפטים, יריב לוין, המשמש גם כיו״ר ועדת שרים לענייני חקיקה, מדובר בצעד אסטרטגי בעל חשיבות רבה, המהווה פריצת דרך משמעותית בדרך לאישור ההטבות לתושבי העיר.
תמיכתו של השר לוין באמצעות ועדת השרים הינה צעד אסטרטגי המעניק רוח גבית ודרמטית לקידום החוק בתמיכת שר האוצר, בצלאל סמוטריץ׳.
קידום החוק מגיע בהמשך להחלטת הממשלה, שאושרה לפני כשבועיים, לחיזוק העיר אשקלון בהיקפים של מאות מיליוני שקלים במסגרת ׳עוטף תקומה׳. נזכיר כי בפגישת עבודה שקדמה לאישור ההחלטה, בין שר האוצר לראש העיר, הביע השר את מחויבותו לקדם את חוק הטבות המס לתושבי אשקלון.
ראש העירייה, תומר גלאם: ״אנחנו לא עוצרים לרגע במאבק הצודק למען הטבות מס לתושבות ותושבי אשקלון - העומדים בחזית והגיבורים האמיתיים ולא נעצור עד שהם יקבלו את המגיע להם, בזכות ולא בחסד. נמשיך לעדכן על כל התפתחות בנושא״.