רשת פרנקו חוגגת 25 שנה: מה סוד ההצלחה של הרשת האשקלונית?
09.08.22 / 12:59
כבר 25 שנה שמסעדת פרנקו מכינה מאכלים חלביים טעימים ומיוחדים עבור הציבור האשקלוני. בשנים האחרונות היא התרחבה, הרחיבה ושדרגה את התפריט ופתחה מחלקת קייטרינג מהמובילות בדרום. קווים לדמותה של הצלחה מקומית
קשה להאמין אבל רשת פרנקו חוגגת 25 שנים של פעילות מוצלחת באשקלון. כל מי שחשב אי פעם להיכנס לענף המסעדנות מבין עם אלו קשיים עליו להתמודד ועד כמה קשה להמשיך ולהפעיל אותה לאורך שנים. אז מהו סוד קסמה של רשת פרנקו?
הרשת החלה לפעול כשרכשה את סניף 'טוסטעים' שהיה עוד פעיל בשנות התשעים, והלכה והתפתחה עם השנים כשהיא ממתגת את עצמה כמסעדה חלבית מובילה ומתאימה את עצמה לחיך של האשקלונים. במהלך השנים 'פרנקו' עברה שינויים רבים, אבל הבסיס נשאר זהה בדיוק כמו הטעמים שהלקוחות אוהבים ומחפשים. סניף האקספרס ברחוב הנשיא 97 (מול המשטרה) נפתח לאחרונה מחדש לישיבה במקום, לטייק אוואי ולמשלוחים. אתר ההזמנות החדש שודרג והפך להיות נגיש ונוח להזמנה בקליק למי שרוצה שהמסעדה תגיע אליו הביתה.
התפריט החדש מציג את השינוי הגדול ביותר מאז הקמת הרשת וכולל בין היתר מנות מהמטבח האסייאתי (תחת המותג "טאו טאו"), מנות חלביות חדשות, פסטות טריות בהרכבה אישית, סלטים עשירים ומעניינים עם מגוון רטבים שפותחו במיוחד לתפריט החדש על ידי שף ומיוצרים במקום, מאפים טריים וכמובן הקינוחים המושחתים והמתוקים. יצוין כי במקום כשרות גבוהה - בד"צ בית יוסף. במקביל התפתחה בשנים האחרונות מחלקת אירועים וקייטרינג מהמובילות בדרום שמציגה תפריט מיוחד שמתאים לכל סוגי האירועים.
משבר הקורונה הוביל לשינוי תפיסתי ונכון להיום הרשת מציעה היום שירותי משלוחי אקספרס, עם משלוחים ברמה הגבוהה ביותר לטובת אלו מכם שמעדיפים ליהנות מארוחה טובה בכל מקום.
נדב, אחד מבעלי הרשת, מספר: "אנחנו בענף המסעדנות כבר 25 שנה. בתקופה הזו אנחנו מצליחים לשמור על עצמנו כל כך הרבה זמן כי אנחנו תמיד עושים שיעורי בית לצרכי הלקוח. אנחנו לומדים מה הוא צריך, מה הוא אוהב ומה מתאים לחיך שלו ומצליחים לשמר את הלקוחות בכל פעם מחדש ובמחירים הוגנים לכל כיס. אנחנו מתמקדים במתן שירות אדיב ומעניקים מגוון מוצרים רחב שקולע לחיך של הישראלים. אנחנו מעניקים ללקוחות שלנו אוכל חלבי ישראלי ברמה הטובה ביותר ועושים תמיד את ההתאמות המתבקשות לטובתם".
אלו שינויים עברה הרשת במהלך התקופה האחרונה?
"בתקופת האחרונה עבדנו על תפריט חדש, רחב ומעניין עם טעמים מתחדשים של אוכל יותר מודרני, בנוסף הרחבנו ושדרגנו את כל מערך הפיצות, הפסטות, הסלטים והרטבים. למרות התקופה הלא פשוטה שעברה על ענף המסעדנות יצאנו חזקים יותר והשתדרגנו עם מערך מתוגבר ומשוכלל יותר של משלוחים. היום אנחנו מנגישים את האוכל של המסעדה עד הבית. אם בעבר הלקוחות היו צריכים להרחיק עד למסעדה בשביל אוכל מעניין, בתקופת הקורונה אנשים שינו את התפיסה ומאז מעדיפים לקבל עד הבית אוכל ברמה גבוהה של מסעדה גם במשלוח. היום באמצעות המשלוח אתה יכול לקבל את אותו מגוון עשיר לכל מקום".
איזה מסר תרצה להעביר לקהל האשקלוני?
"קודם כל שאנחנו מודים על האמון שהציבור האשקלוני נותן בנו כל השנים ועל הפרגון החם. אנחנו כולנו אשקלונים שגדלנו בעיר ומעסיקים בה עשרות רבות של עובדים. אנחנו גאים לראות שמעריכים את העבודה הקשה שלנו ושאשקלונים מעריכים זאת. נמשיך תמיד להיות קשובים לצרכים ולרצונות של הלקוחות וזה מה שמניע אותנו וגורם לנו להיות כל כך הרבה זמן בתחום ולהישאר יציבים. חשוב לנו להרגיש מה עושה ללקוח טוב, להמשיך ולהשתפר".
מה השאיפות לעתיד?
"להביא לכל בית באשקלון את המסעדה החלבית לכל מקום. עבדנו קשה על תפריט עשיר,מגוון ואיכותי של מסעדה באיכות גבוהה ואנחנו רוצים שכל אחד ואחת יטעמו וייהנו ממנו בכל מקום".
לרגל חגיגות 25 שנה לפרנקו תוכלו ליהנות ממבצעים רבים ומשתלמים במיוחד. רשת פרנקו - למשלוחים: 08-6722243 לתפריט החדש לחצו כאן.