גלילות חצילים אפויות בתנור במילוי גבינות ופסטו ברוטב עגבניות ומוצרלה

$(function(){setImageBanner('99507a6a-02bf-4d05-9a5b-d2a9dd4aa81e','/dyncontent/2023/9/10/6877a336-4605-4016-82f1-943260c5b5b3.jpg',14890,'קראנצו 525-110',525,78,false,46615,'Image','');})

מאת: אביחי אשואל מנהל מטבח במסעדת "פרדיסו"

רכיבים

2 חצילים פרוסים לאורך

280 גרם רוטב עגבניות

 

מילוי

200 גרם גבינת שמנת

100 גרם גבינה בולגרית מגורדת

כף פסטו

מעט מוצרלה

 

אופן ההכנה

מברישים את החצילים בשמן זית משני הצדדים, מתבלים במלח ופלפל אופים ב- 180 מעלות כ- 15 דקות עד להשחמה, בינתיים מערבבים את חומרי המילוי למסה אחידה.

מוציאים את החצילים מהתנור ומחכים שיתקררו מעט

מניחים כף בראש פרוסת כל אחד מהחצילים חציל ומגלגלים.

מוזגים בתוך תבנית שכבה עדינה של רוטב עגבניות.

מסדרים את גלילות החצילים , מכסים ברוטב העגבניות , מפזרים מעט מוצרלה ואופים כ-10 דקות.   
 

את המנה המקורית והמשובחת ניתן להשיג במסעדת פרדיסו, רחוב רחבעם זאבי 4 , מתחם ויקטורי ברנע אשקלון 08-9219199


$(function(){ScheduleRotate([[function() {setImageBanner('de66ced5-0cca-4bac-99ec-c5545c138c30','/dyncontent/2024/6/10/8a1346f3-1a6b-4846-8332-d34023e8067b.jpg',17419,'מכללת 525-80',525,78,true,46617,'Image','');},15],[function() {setImageBanner('de66ced5-0cca-4bac-99ec-c5545c138c30','/dyncontent/2023/9/10/6877a336-4605-4016-82f1-943260c5b5b3.jpg',14890,'קראנצו 525-110',525,78,true,46617,'Image','');},15]]);}) אשקלונים - המקומון היומי של אשקלון באינטרנט
 
 
x
pikud horef
פיקוד העורף התרעה במרחב אשדוד 271, אשדוד 271, אשדוד 271
פיקוד העורף מזכיר: יש לחכות 10 דקות במרחב המוגן לפני שיוצאים החוצה