גלילות חצילים אפויות בתנור במילוי גבינות ופסטו ברוטב עגבניות ומוצרלה
21.08.16 / 07:52
מאת: אביחי אשואל מנהל מטבח במסעדת "פרדיסו"
רכיבים
2 חצילים פרוסים לאורך
280 גרם רוטב עגבניות
מילוי
200 גרם גבינת שמנת
100 גרם גבינה בולגרית מגורדת
כף פסטו
מעט מוצרלה
אופן ההכנה
מברישים את החצילים בשמן זית משני הצדדים, מתבלים במלח ופלפל אופים ב- 180 מעלות כ- 15 דקות עד להשחמה, בינתיים מערבבים את חומרי המילוי למסה אחידה.
מוציאים את החצילים מהתנור ומחכים שיתקררו מעט
מניחים כף בראש פרוסת כל אחד מהחצילים חציל ומגלגלים.
מוזגים בתוך תבנית שכבה עדינה של רוטב עגבניות.
מסדרים את גלילות החצילים , מכסים ברוטב העגבניות , מפזרים מעט מוצרלה ואופים כ-10 דקות.
את המנה המקורית והמשובחת ניתן להשיג במסעדת פרדיסו, רחוב רחבעם זאבי 4 , מתחם ויקטורי ברנע אשקלון 08-9219199