|
$(function(){setImageBanner('5eb2e2d9-bf05-4638-a283-f7ea8d0faf34','/dyncontent/2023/9/10/6877a336-4605-4016-82f1-943260c5b5b3.jpg',14890,'קראנצו 525-110',525,78,false,46615,'Image','');})
קלוריות למנה: 50 קק"ל
צילום: אילוסטרציה, shutterstock
רכיבים:
$(function(){setImageBanner('9ce86b99-68b2-4306-bc79-6082b1c48da3','/dyncontent/2025/9/18/633989aa-3cee-4a73-9318-2b15b4fa2ebe.jpg',16338,'צמפיון 510-80',510,80,false,46616,'Image','');})
4 עגבניות
1 פלפל ירוק חריף קצוץ דק
3 כפות פטרוזיליה קצוצה
1/2 לימון ללא גרעינים וחתוך לחתיכות
4 שיני שום קצוצות
1 כף שמן זית
מלח ופלפל לפי הטעם
אופן ההכנה:
- קוצצים את העגבניות לקוביות קטנות (קצוץ דק).
- מוסיפים את הפלפל החריף, השום, הלימון, שמן הזית ושאר החומרים ומערבבים.
מומלץ להגיש לצד דג אפוי בתנור.
$(function(){ScheduleRotate([[function() {setImageBanner('aea69ed7-39ff-4f4a-9d13-44c4fe6d5bb8','/dyncontent/2025/9/8/78309ae1-d92c-4133-817c-1dfc11a46671.jpg',17419,'מכללת 525-80',525,78,true,46617,'Image','');},15],[function() {setImageBanner('aea69ed7-39ff-4f4a-9d13-44c4fe6d5bb8','/dyncontent/2023/9/10/6877a336-4605-4016-82f1-943260c5b5b3.jpg',14890,'קראנצו 525-110',525,78,true,46617,'Image','');},15]]);})
אשקלונים - המקומון היומי של אשקלון באינטרנט
$(function(){setImageBanner('b770d7d7-2a22-4fee-8752-b928c69168c6','/dyncontent/2025/9/18/633989aa-3cee-4a73-9318-2b15b4fa2ebe.jpg',16338,'צמפיון 510-80',525,78,false,46618,'Image','');})
$(function(){setImageBanner('c908b06c-41d2-4951-babf-49c5ff6b5a08','/dyncontent/2025/9/18/633989aa-3cee-4a73-9318-2b15b4fa2ebe.jpg',16338,'צמפיון 510-80',525,78,false,46619,'Image','');})
|
|
|
|