$(function(){setImageBanner('1b9713ce-5f9e-4f47-a118-64b4f597d432','/dyncontent/2023/9/10/6877a336-4605-4016-82f1-943260c5b5b3.jpg',14890,'קראנצו 525-110',525,78,false,46615,'Image','');})

רוסטביף משובח

הרכיבים

 

1.5 ק"ג נתח אנטריקוט מיושן

מרינדה

חצי כוס שמן זית

כף נדיבה של חרדל דיז'ון גרגרים

טימין קצוץ טרי

פלפל שחור גרוס

כפית חומץ בלסמי

ניתן להוסיף גם עלי רוזמרין קצוצים

אופן ההכנה

מערבבים היטב את התערובת

מורחים היטב על כל הנתח

עם סכין דקה דוקרים את הנתח עד האמצע ומכניסים לתוך החורים חצאי שיני שום טריים .

מכוונים א התנור על 230 מעלות מראש.

 

שמים על מחברת רצוי טפלון את הנתח , וצורבים את הבשר עד לקבלת צבע חום, ברגע שהבשר נצרב מעבירים אותו לנייר כסף .

 

עם התערובת שנשארה מכניסים לתול נייר הכסך ומוסיפים מעט מים , סוגרים היטב ומכניסים לתנור ל 30 דקות.

 

לאחר שהבשר יוצא מהתנור פתחים את נייר הכסך ובודקים את מידת העשייה הרצויה.

 

כשהרוסטביף מוכן, מלבד כמובן לאכול אותו כשהוא חם ניתן לאחר מכן להשאירו במקרר וליהנות ממנו ככריך או כמנה ראשונה .

 

את המנה המקורית והמשובחת ניתן להשיג המסעדת "שיפודי ציפורה" מרכז דוידי רחוב מח"ל 1 אשקלון 08-6755660

מאת:  עובד אגרונוב שף מסעדת "שיפודי ציפורה".

הרכיבים

 

1.5 ק"ג נתח אנטריקוט מיושן

 

מרינדה

חצי כוס שמן זית

כף נדיבה של חרדל דיז'ון גרגרים

טימין קצוץ טרי

פלפל שחור גרוס

כפית חומץ בלסמי

ניתן להוסיף גם עלי רוזמרין קצוצים

 

אופן ההכנה

 

מערבבים היטב את התערובת

מורחים היטב על כל הנתח

עם סכין דקה דוקרים את הנתח עד האמצע ומכניסים לתוך החורים חצאי שיני שום טריים .

מכוונים א התנור על 230 מעלות מראש.

 

שמים על מחברת רצוי טפלון את הנתח , וצורבים את הבשר עד לקבלת צבע חום, ברגע שהבשר נצרב מעבירים אותו לנייר כסף .

 

עם התערובת שנשארה מכניסים לתול נייר הכסך ומוסיפים מעט מים , סוגרים היטב ומכניסים לתנור ל 30 דקות.

 

לאחר שהבשר יוצא מהתנור פתחים את נייר הכסך ובודקים את מידת העשייה הרצויה.

 

כשהרוסטביף מוכן, מלבד כמובן לאכול אותו כשהוא חם ניתן לאחר מכן להשאירו במקרר וליהנות ממנו ככריך או כמנה ראשונה .

 

את המנה המקורית והמשובחת ניתן להשיג המסעדת "שיפודי ציפורה" מרכז דוידי רחוב מח"ל 1 אשקלון 08-6755660

מאת:  עובד אגרונוב שף מסעדת "שיפודי ציפורה".

הרכיבים

 

1.5 ק"ג נתח אנטריקוט מיושן

 

מרינדה

חצי כוס שמן זית

כף נדיבה של חרדל דיז'ון גרגרים

טימין קצוץ טרי

פלפל שחור גרוס

כפית חומץ בלסמי

ניתן להוסיף גם עלי רוזמרין קצוצים

 

אופן ההכנה

 

מערבבים היטב את התערובת

מורחים היטב על כל הנתח

עם סכין דקה דוקרים את הנתח עד האמצע ומכניסים לתוך החורים חצאי שיני שום טריים .

מכוונים א התנור על 230 מעלות מראש.

 

שמים על מחברת רצוי טפלון את הנתח , וצורבים את הבשר עד לקבלת צבע חום, ברגע שהבשר נצרב מעבירים אותו לנייר כסף .

 

עם התערובת שנשארה מכניסים לתול נייר הכסך ומוסיפים מעט מים , סוגרים היטב ומכניסים לתנור ל 30 דקות.

 

לאחר שהבשר יוצא מהתנור פתחים את נייר הכסך ובודקים את מידת העשייה הרצויה.

 

כשהרוסטביף מוכן, מלבד כמובן לאכול אותו כשהוא חם ניתן לאחר מכן להשאירו במקרר וליהנות ממנו ככריך או כמנה ראשונה .

 

את המנה המקורית והמשובחת ניתן להשיג המסעדת "שיפודי ציפורה" מרכז דוידי רחוב מח"ל 1 אשקלון 08-6755660


$(function(){ScheduleRotate([[function() {setImageBanner('fd01ddc2-8108-4eb0-93c3-bd0f80d3bc7e','/dyncontent/2024/6/10/8a1346f3-1a6b-4846-8332-d34023e8067b.jpg',17419,'מכללת 525-80',525,78,true,46617,'Image','');},15],[function() {setImageBanner('fd01ddc2-8108-4eb0-93c3-bd0f80d3bc7e','/dyncontent/2023/9/10/6877a336-4605-4016-82f1-943260c5b5b3.jpg',14890,'קראנצו 525-110',525,78,true,46617,'Image','');},15]]);}) אשקלונים - המקומון היומי של אשקלון באינטרנט
 
 
x
pikud horef
פיקוד העורף התרעה במרחב אשדוד 271, אשדוד 271, אשדוד 271
פיקוד העורף מזכיר: יש לחכות 10 דקות במרחב המוגן לפני שיוצאים החוצה