$(function(){setImageBanner('1ff2f06e-c13c-4423-8ae3-8634402dc286','/dyncontent/2023/9/10/6877a336-4605-4016-82f1-943260c5b5b3.jpg',14890,'קראנצו 525-110',525,78,false,46615,'Image','');})

טארט תותים

מצרכים:

לבצק שקדים:
200 גרם קמח מנופה
175 גרם שקדים טחונים
175 גרם אבקת סוכר
200 גרם חמאה קרה (חתוכה לקוביות)
1 חלמון מביצה

למילוי:
250 מ"ל שמנת מתוקה
100 גרם אבקת סוכר
אינסטנט פודינג וניל 80גרם
1/2 כפית תמצית וניל
3 כפות גבינת מסקרפונה

לקישוט:
תותים חתוכים
ג׳לי תות

הוראות הכנה:
הכנת בצק שקדים:
מוסיפים את כל מצרכי הבצק לקערת המיקסר עם וו גיטרה (מלבד החלמון) ומעבדים עד לקבלת מרקם חולי, מוסיפים את החלמון ומעבדים מעט רק עד שהכל מתחבר לבצק אחיד.

את הבצק נרדד קלות ונכסה בניילון נצמד ונעביר לקירור של כשעה. לאחר קירור, יהיה קל יותר לרדד את הבצק לתבנית שלנו. לוחצים אותו באופן שווה לתבנית שהבצק מגיע עד מעל לקצוות. מניחים במקפיא למשך 20 דקות. מעל לבצק מניחים נייר אפייה ומעליו שעועית יבשה (כמשקולת).

מחממים תנור ל-180 מעלות. כאשר התנור חם מכניסים את תבנית הטארט למשך 20 דקות, או עד שקצוות הבצק משחימות. מסירים את השעועית ואת נייר האפייה וממשיכי לאפות למשך 10 דקות. מניחים את הבצק לצינון ומפרידים אותו בזהירות מהתבנית.

הכנת המילוי:
מקציפים שמנת מתוקה עם אינסטנט פודינג ואבקת סוכר, את תמצית הוניל וגבינת המסקרפונה נוסיף בקיפול. יוצקים את המלית על חלקו התחתון של הטארט ומניחים במקרר כשעה.

בינתיים, חותכים את התותים לאיזה צורה שרוצים, ואת הג׳לי תות מכינים עם מים רותחים. נתחיל בסידור התותים על גבי הטארט ולאחר שהג'לי מעט התקרר נשפוך אותו על גבי התותים ונקרר לפחות 4 שעות.

בתיאבון :)


$(function(){ScheduleRotate([[function() {setImageBanner('b4fdf527-5dd0-43b9-b7d2-544c7b011b4d','/dyncontent/2024/6/10/8a1346f3-1a6b-4846-8332-d34023e8067b.jpg',17419,'מכללת 525-80',525,78,true,46617,'Image','');},15],[function() {setImageBanner('b4fdf527-5dd0-43b9-b7d2-544c7b011b4d','/dyncontent/2023/9/10/6877a336-4605-4016-82f1-943260c5b5b3.jpg',14890,'קראנצו 525-110',525,78,true,46617,'Image','');},15]]);}) אשקלונים - המקומון היומי של אשקלון באינטרנט
 
 
x
pikud horef
פיקוד העורף התרעה במרחב אשדוד 271, אשדוד 271, אשדוד 271
פיקוד העורף מזכיר: יש לחכות 10 דקות במרחב המוגן לפני שיוצאים החוצה