פיצה איטלקית
09.01.17 / 13:54
מתכון לבצק פיצה בייתית מיוחדת
מצרכים:
קילו קמח לפיצה
2 וחצי כפות סוכר
כף מלח
2 כפות שמרים
2 וחצי כוסות מים פושרים
רבע כוס שמן זית
מניחים בקערת מיקסר עם וו לישה קודם כל את כל החומרים הרטובים; מים, שמן ומעליהם את שאר החומרים; סוכר, מלח, קמח, שמרים.
מתחילים לערבל עד לבצק אחיד .
כאשר הכל מתגבש נמשיך ללוש ידנית את הבצק ונאטום את הקערה בניילון נצמד. נמתין כשעה עד להכפלת נפח, נלוש שוב ממש בקלילות- להזהר לא להוריד את נפח הבצק! ונניח שוב את הקערה מכוסה בניילון נצמד לעוד כשעה.
לאחר מכן ניצור 4 עיגולים קטנים,
נפתח כל עיגול על מגש- ממליצה לעשות זאת רק בעזרת הידיים אבל ניתן להשתמש גם במערוך.
מתכון לרוטב:
מטגנת בצל קצוץ כשמזהיב מוסיפה 2 שיני שום כתושות
3-4 עגבניות מגורדות
רסק עגבניות
אורגנו
פלפל לבן
מלח
פפריקה מתוקה
מבשלים להסמכה
וזהו- הניחו תוספות לפי בחירתכם :)
בתיאבון!