$(function(){setImageBanner('597ca499-3693-4733-8372-b38175ca1def','/dyncontent/2023/9/10/6877a336-4605-4016-82f1-943260c5b5b3.jpg',14890,'קראנצו 525-110',525,78,false,46615,'Image','');})

עוגיות מושלגות

מצרכים:
115 גרם שוקולד מריר
15 גרם חמאה
55 גרם ביצים
35 גרם סוכר
15 גרם ליקר תפוז
35 גרם קמח
35 גרם אבקת שקדים
1 גרם אבקת אפייה

כ״מ סוכר
כ״מ אבקת סוכר

אופן ההכנה ;
ממיסים שוקולד וחמאה על בן מארי, אם רוצים פרווה פשוט להשתמש במחמאה.
לאחר שהכל נמס מוסיפים בעזרת מטרפה- ביצים, סוכר, ליקר, ניתן להוסיף גם גרידת תפוז, קמח, אבקת שקדים ואבקת אפייה. מערבבים הכל היטב.
משטחים את המסה על משטח סיליקון בצורת מרובע עד כמה שאפשר - מכניסים למקרר ללפחות שעה.
לאחר מכן חותכים למרובעים קטנים שווים. כל מרובע נגלגל לעיגול ונטבול היטב בסוכר ולאחר מכן באבקת סוכר. נניח במרחקים שווים בתבנית אפייה.
200-180 מעלות - 3-4 דק עד שמתחילה העוגייה להתפוצץ - מוציאים.
הן רכות בהתחלה ואז יתקשו בחזרה. שימו לב לא לייבש אותן :)
בהצלחה :)


$(function(){ScheduleRotate([[function() {setImageBanner('d0c85594-338c-464e-8557-88483fb7c47e','/dyncontent/2023/9/10/6877a336-4605-4016-82f1-943260c5b5b3.jpg',14890,'קראנצו 525-110',525,78,true,46617,'Image','');},15],[function() {setImageBanner('d0c85594-338c-464e-8557-88483fb7c47e','/dyncontent/2024/6/10/8a1346f3-1a6b-4846-8332-d34023e8067b.jpg',17419,'מכללת 525-80',525,78,true,46617,'Image','');},15]]);}) אשקלונים - המקומון היומי של אשקלון באינטרנט
 
 
x
pikud horef
פיקוד העורף התרעה במרחב אשדוד 271, אשדוד 271, אשדוד 271
פיקוד העורף מזכיר: יש לחכות 10 דקות במרחב המוגן לפני שיוצאים החוצה