$(function(){setImageBanner('4f9afaea-485a-4518-b645-bbbd1a1ddfdb','/dyncontent/2023/9/10/6877a336-4605-4016-82f1-943260c5b5b3.jpg',14890,'קראנצו 525-110',525,78,false,46615,'Image','');})

קציצות בשר אפויות, העשירות בברזל וב-B12

רכיבים (ל כ-15 קציצות)

 

$(function(){setImageBanner('501c5d77-df3c-498e-b238-7a1096d865b4','/dyncontent/2025/9/18/633989aa-3cee-4a73-9318-2b15b4fa2ebe.jpg',16338,'צמפיון 510-80',510,80,false,46616,'Image','');})

500 גרם בשר הודו או בקר (כתף או שריר הזרוע)

 

2 בצלים קצוצים דק

2 שיני שום

רבע צרור פטרוזיליה קצוצה

רבע צרור כוסברה קצוצה

רבע צרור שמיר קצוץ

ביצה אחת טרופה

3 כפות קוואקר

2 כפות שקדים טחונים

שמן זית לשימון נייר האפייה

מלח ופלפל שחור לפי הטעם

 

אופן ההכנה:

  1. חממו תנור ל-180 מעלות.
  2. ערבבו בקערה את הבשר עם עשבי התיבול, הבצלים והשום לתערובת אחידה.
  3. הוסיפו את הביצים, הקוואקר, השקדים, המלח והפלפל, וערבבו לתערובת אחידה.
  4. שימו את התערובת ל-30 דקות לערך במקרר כדי שתספוג את הטעמים.
  5. צרו קציצות והניחו אותם על גבי תבנית עם נייר אפייה משומן במעט שמן זית.
  6. אפו במשך כ-15 דקות.
  • ניתן להקפאה, כך שאפשר לחמם ולאכול אפילו תוך כדי הנקה, קל להכנה, זמין ונגיש!

$(function(){setImageBanner('94125d3d-2352-481c-a61c-3b719ed81147','/dyncontent/2023/9/10/6877a336-4605-4016-82f1-943260c5b5b3.jpg',14890,'קראנצו 525-110',525,78,false,46617,'Image','');}) אשקלונים - המקומון היומי של אשקלון באינטרנט
 
$(function(){setImageBanner('98947830-fcf7-4294-bf25-adcde8dc11b6','/dyncontent/2025/9/18/633989aa-3cee-4a73-9318-2b15b4fa2ebe.jpg',16338,'צמפיון 510-80',525,78,false,46618,'Image','');})
$(function(){setImageBanner('49637656-811b-45a5-a088-27e907970d7d','/dyncontent/2025/9/18/633989aa-3cee-4a73-9318-2b15b4fa2ebe.jpg',16338,'צמפיון 510-80',525,78,false,46619,'Image','');})
 
pikud horef
פיקוד העורף התרעה במרחב אשדוד 271, אשדוד 271, אשדוד 271
פיקוד העורף מזכיר: יש לחכות 10 דקות במרחב המוגן לפני שיוצאים החוצה