$(function(){setImageBanner('44adb6e8-a430-4a12-ad16-6a5b34e053ad','/dyncontent/2023/9/10/6877a336-4605-4016-82f1-943260c5b5b3.jpg',14890,'קראנצו 525-110',525,78,false,46615,'Image','');})
קציצות בשר אפויות, העשירות בברזל וב-B12
רכיבים (ל כ-15 קציצות)
$(function(){setImageBanner('09437101-91b1-461a-ade5-1f6d59b9d2cf','/dyncontent/2025/8/31/0d22c21d-ffc5-4d4b-898e-7bdf45045b96.jpg',16338,'צמפיון 510-80',510,80,false,46616,'Image','');})
500 גרם בשר הודו או בקר (כתף או שריר הזרוע)
2 בצלים קצוצים דק
2 שיני שום
רבע צרור פטרוזיליה קצוצה
רבע צרור כוסברה קצוצה
רבע צרור שמיר קצוץ
ביצה אחת טרופה
3 כפות קוואקר
2 כפות שקדים טחונים
שמן זית לשימון נייר האפייה
מלח ופלפל שחור לפי הטעם
אופן ההכנה:
- חממו תנור ל-180 מעלות.
- ערבבו בקערה את הבשר עם עשבי התיבול, הבצלים והשום לתערובת אחידה.
- הוסיפו את הביצים, הקוואקר, השקדים, המלח והפלפל, וערבבו לתערובת אחידה.
- שימו את התערובת ל-30 דקות לערך במקרר כדי שתספוג את הטעמים.
- צרו קציצות והניחו אותם על גבי תבנית עם נייר אפייה משומן במעט שמן זית.
- אפו במשך כ-15 דקות.
- ניתן להקפאה, כך שאפשר לחמם ולאכול אפילו תוך כדי הנקה, קל להכנה, זמין ונגיש!
$(function(){ScheduleRotate([[function() {setImageBanner('be2af944-e865-4392-a651-219dac3fa390','/dyncontent/2023/9/10/6877a336-4605-4016-82f1-943260c5b5b3.jpg',14890,'קראנצו 525-110',525,78,true,46617,'Image','');},15],[function() {setImageBanner('be2af944-e865-4392-a651-219dac3fa390','/dyncontent/2025/9/8/78309ae1-d92c-4133-817c-1dfc11a46671.jpg',17419,'מכללת 525-80',525,78,true,46617,'Image','');},15]]);})
אשקלונים - המקומון היומי של אשקלון באינטרנט
$(function(){setImageBanner('4ad69c60-c79e-4f9b-a45c-d97ba36bcfc5','/dyncontent/2025/8/31/0d22c21d-ffc5-4d4b-898e-7bdf45045b96.jpg',16338,'צמפיון 510-80',525,78,false,46618,'Image','');})
$(function(){setImageBanner('7d8a91bf-dcfc-4edc-8002-a987800c1430','/dyncontent/2025/8/31/0d22c21d-ffc5-4d4b-898e-7bdf45045b96.jpg',16338,'צמפיון 510-80',525,78,false,46619,'Image','');})
|
|
|
|